Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri megkockáztatni a családi esküvőt? Vagy maradjon 2 személyes + tanuk?
Nagyon attól tartok, hogyha közös családi esküvő lenne tartva az tiszta rémálom lenne a rokonok következő felállása miatt (a ballagásom alkalmával nap végére már folyt a könnyem a röhögéstől, akkora petália keletkezett, mindenki kellemetlenül érezte magát):
Van egy sznob házaspár, aki nagyvilágiasan él, gyűlöli a falusi vidékieket, van egy súlyos pszichiátriai eset anyuka (lelkiismeret furdalás nélkül elkezd pucéran táncolni az asztalon, folyamatosan sérteget mindenkit, szerinte ő a szűz mária), van egy nagynéni, aki a családjával együtt jehova tanúi (ez eddig nem is lenne baj, a családja aranyos), de mindenkit téríteni akar közös családi alkalmakkor, van egy hisztériás, depressziós nagynéni, és egy vidéki vaskos modorú, nagyivó unokatestvér a szüleivel, az én családomba meg még ott a sznob nővérem a buddhista bátyámmal együtt. Ráadásul az egyik nagynéni férje afrikai a gyerekekkel együtt, és van egy kissé rasszista része is barátom családjának. Az egész olyan 40 főt fed le.
Nem lenne rossz egy kis családias lagzi, de a fentebbi felállás miatt, akárhányan is sértődnének meg rajta, és inkább kettesben szeretnék esküdni a párommal.
Azthittem csak nekem van extra problémás családom :)
Na viccet félretéve. A mi esküvőnk 4 személyes volt, mi és a két tanú. Soha meghittebbet, egyszerűbbet, romantikusabbat nem kívánhatnék magamnak. tehát nem kérdés, hogy én mire szavazok.
Különben meg ez a TE napod, úgy csináld ahogy TE éreznéd a legjobban magad. Ne a rokonokkal törődj, hanem az életre szóló emlékekkel élményekkel. Akár rokonokkal akár nélkülük, nagyon sok boldogságot kívánok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!