Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megéri megkockáztatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri megkockáztatni a családi esküvőt? Vagy maradjon 2 személyes + tanuk?

Figyelt kérdés

Nagyon attól tartok, hogyha közös családi esküvő lenne tartva az tiszta rémálom lenne a rokonok következő felállása miatt (a ballagásom alkalmával nap végére már folyt a könnyem a röhögéstől, akkora petália keletkezett, mindenki kellemetlenül érezte magát):

Van egy sznob házaspár, aki nagyvilágiasan él, gyűlöli a falusi vidékieket, van egy súlyos pszichiátriai eset anyuka (lelkiismeret furdalás nélkül elkezd pucéran táncolni az asztalon, folyamatosan sérteget mindenkit, szerinte ő a szűz mária), van egy nagynéni, aki a családjával együtt jehova tanúi (ez eddig nem is lenne baj, a családja aranyos), de mindenkit téríteni akar közös családi alkalmakkor, van egy hisztériás, depressziós nagynéni, és egy vidéki vaskos modorú, nagyivó unokatestvér a szüleivel, az én családomba meg még ott a sznob nővérem a buddhista bátyámmal együtt. Ráadásul az egyik nagynéni férje afrikai a gyerekekkel együtt, és van egy kissé rasszista része is barátom családjának. Az egész olyan 40 főt fed le.

Nem lenne rossz egy kis családias lagzi, de a fentebbi felállás miatt, akárhányan is sértődnének meg rajta, és inkább kettesben szeretnék esküdni a párommal.

2012. jan. 4. 13:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem kevésbé drasztikus ellentétek vannak,de okulva a pár évvel ezelőtti esküvőből,ahol nagynényém volt a menyasszony,és volt ott minden csak ünneplés nem,én arra szavazok,hogy szülők,nagyszülők és öcsém,párom öccse és menyasszonya meg a 2 tanu és kész.Igy velünk együtt 14 fő,és remélhetőleg jó lesz.
2012. jan. 4. 13:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Ilyen család nincs is :)
2012. jan. 4. 13:45
 3/12 mmT ***** válasza:

Én elgondolkodtam azon, h ez kamu-e, minden esetre jó kis összetétel...

Mégiscsak ez a családod, és jó lenne, ha ott lennének a nagy napon, mintsem 2 tanuval fű alatt aláírtok, nem? Én nem kockáztatnám a lagzit, ahol egész éjjel pia, tánc és csevegés megy, simán rendeznék egy vacsit, ahol kb 2-3 óra hosszára biztos mindenki kulturáltan tud viselkedni. Aztán jöhet a nászészaka.

hm?

2012. jan. 4. 13:47
 4/12 mmT ***** válasza:
bocs a helyesírási hibákért :)
2012. jan. 4. 13:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Maradj a 2 fő + tanúk felállásnál, ha pedig a "kedves" rokonok megsértődnek nyugodtan hozd fel a ballagásodat és azt is hogy egyszer van esküvőd (jó esetben) és nem akarod elcseszetni velük. Ha meg tovább sírnak akkor tehetnek egy szívességet!
2012. jan. 4. 13:48
 6/12 A kérdező kommentje:

De, képzeld van:D És az egészben a legviccesebb/szomorúbb, hogy a kiemelt rokonoknak a nagy része hozzám tartozik. Külön külön mindegyikkel el lehet lenni, de együtt nem.

Az egészben a legrizikósabb faktor anyukám, mivel ő eleve intézetben van gondozás alatt. Még ha kisebb családi esküvő is lenne, a családos része miatt őt csak úgy lehetne kihagyni, ha eleve senkit sem hívunk csak kettesben történik meg az egész.

2012. jan. 4. 13:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs. De a nagynéni, aki pucéron táncol az asztal tetején miközben azt hiszi.... az mindent visz. DE !! ha mégis megrendezitek a családi lagzit, akkor engem okvetlen hívj meg, felveszem az egészet, jó pénzt csinálnánk belőle. Akár egy Oscar-díj is leeshet vígjáték kategóriában. Mellesleg megjegyzem, hogy nálatok egy party nemigen fullad unalomba.
2012. jan. 4. 13:52
 8/12 anonim ***** válasza:
72%
Ja, most kezdem kapisgálni az aggályaidat. Szégyellnéd a vőlegényed rokonai előtt, hogy a te családod ilyen. Sose szégyelld. Olyanok, amilyenek. Egy alkalmat ki lehet bírni.
2012. jan. 4. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Én már csak poénból megrendezném az esküvőt, oltári buli lenne!!! Felveszed - eladod valamelyik csatornának egész estét vígjáték :)
2012. jan. 4. 13:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Könnyű ilyet mondani, hogy 1 alkalmat ki lehet bírni. Barátom anyukája és apukája a ballagásom óta nem akar eljönni semmilyen közös csalom által szervezett programra, holott az anyámtól mentesen zajlana, annyira negatív élményekkel tértek haza.
2012. jan. 4. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!