Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé tanácstalan vagyok nászajándék kérdésben. A barátnőm lagzijába magyünk 1 hónap múlva. Van valakinek ötlete, hogy ebben az esetben mit adhatnánk nekik ajándékba?
Figyelt kérdés
Amikor a mi esküvőnk volt a barátnőmék is jelen voltak, de amit mi kaptunk tőlük az - hogy is mondjam - eléggé gáz. Egy saját készítésű gobelin képet adtak, amibe tudom, hogy sok a meló, de egyrészt nem is egy nagy összeg, másrészt pedig azóta a szekrény tetején porosodik, mert nem vagyok hajlandó kitenni. Amúgy pedig volt nászajándék listánk, amiből bőven tudott volna válogatni. Most én agyalok rajta, hogy mit vegyek nekik. Építkeznek éppen, gondolom inkább a pénzt várnák el, mi viszont babát várunk, és nem nagyon vagyunk "eleresztve". Tehát több okom van arra, hogy nem szeretnék pénzt adni. De nem akarom, hogy esetleg megsértődjenek. Gondoltam valami kisebb értékű háztartási gépre, mellé pedig én is saját kezűleg csinálnék valamit (Pl szalvétatechnikával mondjuk tálcát, fűszertartót ilyesmi) Ez is már bőven 10.000 Ft felett van. Ja, plusz a menyasszonytáncba is dobnánk. Szerintetek mit csináljak? Bocsi, ha hosszú lettem!2009. máj. 22. 18:32
11/13 anonim válasza:
Ja, a legutóbbi pár esküvőre saját magam készítettem keresztszemes hímzést a párnak. Volt, hogy a kezüket varrtam ki, amit eljegyzéskor fényképeztek le. Többször is csináltam olyat, amin mondjuk galambpár van, meg az esküvő dátuma és az ifjú pár nevei. A kép mellé csomagolva egy boríték.
Ha nincs sok pénzetek, esetleg nincs a lakásotokban valami régiség, aminek örülnének? Egy régi varrógép, vagy nagymamakészítette horgolt terítő, mondjuk.
12/13 anonim válasza:
Szerintem ha ő is ilyesmit adott, akkor nem lesz gáz. Engem pont az zavar, hogy már itt is a pénz lett az úr. Tudom, hogy kell, mindenkinek kell, meg kell élni, csak nem tudom, szóval ne az legyen minden. Nálunk baráti körben volt régebben egy szokás, hogy közülünk ha valaki házasodott, akkor a társaság minden tagja egy A4-es lapra készített valamit, ez lehetett egy vers, egy fotó, bármi, amit egy A4-es lapra el lehet képzelni, ezek színes lapok, és az egészet összegyűjtöttük, és összeállítottuk egy lapozható kis könyvecskeként. Ennek mindenki örült, személyes, egyedi, és egy szép emlék. Ha nektek van közös baráti körötök, akkor ilyenben is lehet gondolkodni, ha a többiek ráállnak. Plusz mellé adhatsz valamit, ami pénzbe kerül, és használni tud, ha szeretnél olyant is adni. Annyit adj, amennyi nem megterhelő nektek se, főleg így, hogy jön a baba.
13/13 anonim válasza:
Szerimtem nagggggyon anyagias vagy!
A baratnod ajandekarol inkabb ne hangoztasd a velemenyed mert ha visszajut a fulebe akkor nagyon rosszul esne neki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!