Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esküvői ruhát szeretnél? Képpel.
Figyelt kérdés
Meséld el, hogy kb milyenre gondoltál, (konzervatív, sikkes, nagyon fodros mint egy habcsók stb stb?), illetve ha tudsz, kérlek linkelj képet is hozzá :)2012. jan. 3. 22:44
21/27 anonim válasza:
22/27 anonim válasza:
nekem ezek jönnek be. kérlek, ne az anyagát, hanem a stílusát nézzétek, mert emiatt már kaptam lehurrogásokat.
ez a favorit :) :
ennek főleg a felsőrésze tetszik :)
[link] vagy amik ezen az oldalon vannak, az első esküvői ruhák :)
általában, amint látod, nekem az egyszerűbb szabású ruhák tetszenek elsősorban :) a többi is nagyon szép, de néha a kevesebb több :) de mindegyik szép, amit ide belinkeltek :)
23/27 anonim válasza:
25/27 A kérdező kommentje:
juj utolsó ezek tényleg gyönyörűek, kiváltképp az első és az utolsó :) nekem is nagyon tetszenek.
2012. jan. 4. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!