Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha a lagzi után azonnal indulnánk nászútra, de nincs idő a névváltozás miatt útlevelet cserélni?
Felveszem a férjem nevét, muszáj lecserélnem az útlevelem?
Foglalkozik ezzel valaki a határon?
Mi amikor összeházasodtunk azt mondták, hogy 4-5 nap múlva menjünk papírokat intézni, mert akkor lesz hivatalos a nevünk. nekik is van egy bizonyos átfutási idejük, nem azonnal. nyugodtan használjátok a régit!!!
SOK BOLDOGSÁGOT!!!
Hát a Naposparttal kapcsolatban: mi is voltunk ott, én nekünk durván nem jött be! :( Szemetes, tömve van stb. Nekünk eddig Görögország-Paralia a csúcs, viszont a sziklás Horvátországot szintén nem kedveljük...
Egyébként sok boldogságot! :-)
Hát ez nagyon érdekes, hogy az jobban zavart, hogy Bulgáriába, (ahol egyébként tiszta a tenger, gyönyörű a part, finom a homok) de tömve voltak a kukák, míg Görögbe, Paralián a tengerbe nem lehetett fürödni, olyan szutykos volt a víz. Pont mi is Paralián voltunk, de az életembe olyan balkánnal nem találkoztam, mint ott. Hogy a szaros WC papírt a szemetesbe dobjuk, mert a görögöknek rossz a csatornarendszere, és nem lehet sehol lehúzni??? Szerintem pont Paralia az, ami meg sem közelíti a bolgár Napospart szintjét.
Köszönöm mindenkinek a kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!