Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg sok ennyi koszorúslány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok ennyi koszorúslány?

Figyelt kérdés
3 vagy 4 barátnőm lesz ugyanolyan színű ruhában, meg 5 kislány koszorúslány ruhában. Sok ez?
2009. máj. 18. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
hát igen elég sok ,meg nem olcsó a ruha szóval elég ha 2- 3koszorus lány van.mondjunk 2ö nagy 1 kicsi lány így is elég
2009. máj. 18. 23:41
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Hát sok. Ha mind ott vonul majd olyan lesz mint egy zsibvásár szerintem. :) Nekem eleve furcsa, hogy felnőtt nők meg kislányok együtt. Szerintem vagy ez vagy az, de, ha nyolc kilenc vegyes méret menne utánad az nekem tényleg kissé parádé hatású lenne.
2009. máj. 19. 00:18
 3/13 A kérdező kommentje:
A ruhát mindenki magának állja. A kislányoknak nem lehet mondani, hogy ne legyenek, kis hercegnők szeretnének lenni. A barátnők már más kérdés, lehet velük megbeszélem a dolgot.
2009. máj. 19. 01:04
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

szerintem a felnőttek egyáltalán nem legyenek koszoróslányok, kislányból meg tökmindegy hogy mennyi van, az mindenéppen nagyona aranyos.

és így legalább nem is lesz sértősés

2009. máj. 19. 05:34
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
A szomszéd lnynak tavaly május végén volt a lagzija és 4 barátnője, meg 3 kislány volt koszorúslány (az unokatestvérei kislányai) Azért ennyi, mert ennyi férjezetlen barátnője volt, és ennyi kislány a közeli rokonságban. Nagy lagzi volt, senki nem sokallta a koszorúslányokat, és nem sértődött meg senki, mert pont őt hagyták ki.
2009. máj. 19. 07:24
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
szerintem nem sok. nálunk is lesz ennyi, sőt lehet, hogy több is. és a 22 éves sógornőm és a 19 éves hugom is koszorúslány lesz. meg a fiatalabbak ugye. :) valahol azt olvastam,hogy a hajadon lányok 24 éves korig lehetnek koszorúslányok. :) nálunk is mindenki maga állja a ruháját természetesen. mi csak a kis csokraikat vesszük meg.
2009. máj. 19. 07:30
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem pont annyi legyen, amennyit Te akarsz! Ne foglalkozz senkinek a véleményével! Szép az ha sok van, pláne ha egyforma ruhában! Nekem 3 barátnőm volt és 2 kicsi.
2009. máj. 19. 14:38
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Amennyit szeretnél! De ha kis esküvő lesz, akkor furin néz ki, hogy a társaság fele koszorúslány! :) És a dolog értékét is elveszti ha sokan vannak.
2009. máj. 19. 18:02
 9/13 anonim válasza:

Szerintem nem gáz! Egy ismerősömnek a koszorúslányai 16-an voltak+ 5 fiú úgyhogy semmi nem sok!

Annyi lesz amennyit te szeretnél!Sok boldogságot

2009. máj. 22. 16:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem 6 koszoruslàny volt, 6 fiuval.

A lanyoknak ugyanolyan ruhàt rendeltem meg ugyanolyan kalapot, cipôt, ékszert és persze csokrot.

Aztàn volt 2 viràgszoro kislàny és végûl még egy kislàny aki a gyûrût vitte.

Minden gyônyôrû volt még az idegenek is bejôttek a bazilikàba, rengeteg turistàval és persze a meghivottak. Kb 600 ember volt.

Ez a te eskûvôd és azt csinàlsz amit akarsz.

2009. máj. 28. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!