Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok ennyi koszorúslány?
Figyelt kérdés
3 vagy 4 barátnőm lesz ugyanolyan színű ruhában, meg 5 kislány koszorúslány ruhában. Sok ez?2009. máj. 18. 23:19
1/13 anonim válasza:
hát igen elég sok ,meg nem olcsó a ruha szóval elég ha 2- 3koszorus lány van.mondjunk 2ö nagy 1 kicsi lány így is elég
2/13 anonim válasza:
Hát sok. Ha mind ott vonul majd olyan lesz mint egy zsibvásár szerintem. :) Nekem eleve furcsa, hogy felnőtt nők meg kislányok együtt. Szerintem vagy ez vagy az, de, ha nyolc kilenc vegyes méret menne utánad az nekem tényleg kissé parádé hatású lenne.
3/13 A kérdező kommentje:
A ruhát mindenki magának állja. A kislányoknak nem lehet mondani, hogy ne legyenek, kis hercegnők szeretnének lenni. A barátnők már más kérdés, lehet velük megbeszélem a dolgot.
2009. máj. 19. 01:04
4/13 anonim válasza:
szerintem a felnőttek egyáltalán nem legyenek koszoróslányok, kislányból meg tökmindegy hogy mennyi van, az mindenéppen nagyona aranyos.
és így legalább nem is lesz sértősés
5/13 anonim válasza:
A szomszéd lnynak tavaly május végén volt a lagzija és 4 barátnője, meg 3 kislány volt koszorúslány (az unokatestvérei kislányai) Azért ennyi, mert ennyi férjezetlen barátnője volt, és ennyi kislány a közeli rokonságban. Nagy lagzi volt, senki nem sokallta a koszorúslányokat, és nem sértődött meg senki, mert pont őt hagyták ki.
6/13 anonim válasza:
szerintem nem sok. nálunk is lesz ennyi, sőt lehet, hogy több is. és a 22 éves sógornőm és a 19 éves hugom is koszorúslány lesz. meg a fiatalabbak ugye. :) valahol azt olvastam,hogy a hajadon lányok 24 éves korig lehetnek koszorúslányok. :) nálunk is mindenki maga állja a ruháját természetesen. mi csak a kis csokraikat vesszük meg.
7/13 anonim válasza:
Szerintem pont annyi legyen, amennyit Te akarsz! Ne foglalkozz senkinek a véleményével! Szép az ha sok van, pláne ha egyforma ruhában! Nekem 3 barátnőm volt és 2 kicsi.
8/13 anonim válasza:
Amennyit szeretnél! De ha kis esküvő lesz, akkor furin néz ki, hogy a társaság fele koszorúslány! :) És a dolog értékét is elveszti ha sokan vannak.
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz! Egy ismerősömnek a koszorúslányai 16-an voltak+ 5 fiú úgyhogy semmi nem sok!
Annyi lesz amennyit te szeretnél!Sok boldogságot
10/13 anonim válasza:
Szia,
Nekem 6 koszoruslàny volt, 6 fiuval.
A lanyoknak ugyanolyan ruhàt rendeltem meg ugyanolyan kalapot, cipôt, ékszert és persze csokrot.
Aztàn volt 2 viràgszoro kislàny és végûl még egy kislàny aki a gyûrût vitte.
Minden gyônyôrû volt még az idegenek is bejôttek a bazilikàba, rengeteg turistàval és persze a meghivottak. Kb 600 ember volt.
Ez a te eskûvôd és azt csinàlsz amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!