Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kísér az anyakönyvvezető elé? Após, unokatesó/aki egyben a tanúm is lesz/ bekísérhet? Vagy ott nem is kell kísérni a menyasszonyt a bevonulásnál? Egyedül be lehet vonulni?
Figyelt kérdés
Apukám meghalt mikor kicsi voltam, augusztus 8-án lesz az esküvőm és ezek a kérdések merültek fel bennem.2009. máj. 18. 21:15
1/12 anonim válasza:
Az anyakönyvezetőhöz a párodnak kell kisérni. A templomban szokott a szülő, de ott sem feltétlen kell, lehet testvér, barát, bárki. Nem gondolom, hogy ez oly kötött dolog lenne.
2/12 anonim válasza:
Saját családból szokott valaki, szerintem az unokatesód tökéletes erre.
3/12 anonim válasza:
Tényleg, igaza van a másodiknak, a templomban volt a kísérgetés, az anyakönyvvezetőhöz a pár kettesben vonult oda.
4/12 anonim válasza:
Anyakönyvezetőhöz általában a vőlegény kísér, templomban szokott az apa, keresztapa vagy egyéb rokon.
5/12 anonim válasza:
Én eddig csak olyan esküvőn voltam, ahol az anyakönyvvezető elé a pár együtt ment. Templomban pedig változó, volt, ahol rokon kísérte a menyasszonyt, volt, ahol a leendő após, volt, ahol pedig a pap vezette fel kettőjüket együtt, és volt, ahol ugyanúgy mentek, ahogy az anyakönyvvezető elé (sok esküvőn jártam már, kórusommal is sok esküvőre kértek fel minket énekelni, úgyhogy tapasztalat).
6/12 anonim válasza:
Anyakönyvvezető elé a leendő férjed,templomba anyukád,ha Ő nem akkor keresztapukád,ha Ő sem,akkor legjobb barát.Aki a tanúd az bent fog várni.De ez a Ti napotok és saját elképzelésed szerint is eldöntheted ki kísérjen a templomba.
sok boldogságot Nektek.
7/12 anonim válasza:
Ha házasságkötő teremben lesz, akkor együtt mentek a pároddal. Ha külső helyszínen lesz, akkor ott lehet,hogy valaki a családból, akár anyukád. Én már több olyan esküvőn voltam, ahol külső helyszínen bekísérték az arát, nem pedig a párjával ment. Úgy nézett ki szépen. De teremben általában együtt. Egyedül polgárin nem szoktak. Max. a templomban megteheted, ha úgy akarod.
8/12 anonim válasza:
Mi egymást kisértük be a templomba is és a hivatalban is. A násznép bennt ült, mi meg bementünk, mögöttünk a tanukkal.
9/12 anonim válasza:
Nekem is meghalt az Apukám. Valaki olyat válassz, aki rábíz a párodra. Akiben azt érzed, hogy vigyázott rád eddig.
10/12 anonim válasza:
Általában a vőlegénnyel szokás.
Mi ezt felrúgtuk, apukám és anyukám együtt kísért az anyakönyvvezetőhöz, mert nekünk nem volt egyházi utána.
Olyat válassz, akiben megbízol és akit kedvelsz, vagy a párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!