Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki kísér az anyakönyvvezető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki kísér az anyakönyvvezető elé? Após, unokatesó/aki egyben a tanúm is lesz/ bekísérhet? Vagy ott nem is kell kísérni a menyasszonyt a bevonulásnál? Egyedül be lehet vonulni?

Figyelt kérdés
Apukám meghalt mikor kicsi voltam, augusztus 8-án lesz az esküvőm és ezek a kérdések merültek fel bennem.
2009. máj. 18. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az anyakönyvezetőhöz a párodnak kell kisérni. A templomban szokott a szülő, de ott sem feltétlen kell, lehet testvér, barát, bárki. Nem gondolom, hogy ez oly kötött dolog lenne.
2009. máj. 18. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Saját családból szokott valaki, szerintem az unokatesód tökéletes erre.
2009. máj. 18. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, igaza van a másodiknak, a templomban volt a kísérgetés, az anyakönyvvezetőhöz a pár kettesben vonult oda.
2009. máj. 18. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyakönyvezetőhöz általában a vőlegény kísér, templomban szokott az apa, keresztapa vagy egyéb rokon.
2009. máj. 18. 21:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Én eddig csak olyan esküvőn voltam, ahol az anyakönyvvezető elé a pár együtt ment. Templomban pedig változó, volt, ahol rokon kísérte a menyasszonyt, volt, ahol a leendő após, volt, ahol pedig a pap vezette fel kettőjüket együtt, és volt, ahol ugyanúgy mentek, ahogy az anyakönyvvezető elé (sok esküvőn jártam már, kórusommal is sok esküvőre kértek fel minket énekelni, úgyhogy tapasztalat).
2009. máj. 18. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Anyakönyvvezető elé a leendő férjed,templomba anyukád,ha Ő nem akkor keresztapukád,ha Ő sem,akkor legjobb barát.Aki a tanúd az bent fog várni.De ez a Ti napotok és saját elképzelésed szerint is eldöntheted ki kísérjen a templomba.

sok boldogságot Nektek.

2009. máj. 19. 09:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha házasságkötő teremben lesz, akkor együtt mentek a pároddal. Ha külső helyszínen lesz, akkor ott lehet,hogy valaki a családból, akár anyukád. Én már több olyan esküvőn voltam, ahol külső helyszínen bekísérték az arát, nem pedig a párjával ment. Úgy nézett ki szépen. De teremben általában együtt. Egyedül polgárin nem szoktak. Max. a templomban megteheted, ha úgy akarod.
2009. máj. 19. 10:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi egymást kisértük be a templomba is és a hivatalban is. A násznép bennt ült, mi meg bementünk, mögöttünk a tanukkal.
2009. máj. 19. 13:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is meghalt az Apukám. Valaki olyat válassz, aki rábíz a párodra. Akiben azt érzed, hogy vigyázott rád eddig.
2009. máj. 19. 18:00
 10/12 anonim válasza:

Általában a vőlegénnyel szokás.

Mi ezt felrúgtuk, apukám és anyukám együtt kísért az anyakönyvvezetőhöz, mert nekünk nem volt egyházi utána.

Olyat válassz, akiben megbízol és akit kedvelsz, vagy a párodat.

2009. máj. 21. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!