Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi esküvőn jó az, ha stólával takarom el a vállam? És hogyan lehetne "rögzíteni", hogy ne csússzom le a vállamon? Vagy van erre valami technika?
A stóla biztosan csúszkálni fog és ráadásul az egyik kezedben a csokrot kell majd tartanod...
Stólát nem szoktak rögzíteni (dísztűvel?) mert hülyén nézne ki, megkötve is elég furcsa lenne...
Templomban viszont nem illik fedetlen vállakkal bemenni még a menyasszonynak sem!!!
Szóval : marad a boleró vagy varrass egy külön "ujjat" amit felhúzhatsz a fedetlen vállaidra...
(Mondjuk a ruha kiválasztásánál lehetett volna gondolni arra, hogy templomi esküvőn is meg kell majd felelnie.)
Köszönöm a válaszokat!
Hát akkor első körben majd megpróbálom szépen megkötni hátul (vagyis majd édesanyám megpróbálja), és ha nem megy, akkor megbeszélem a varrónővel, aki méretre igazítja, hogy két patenttal oldjuk meg a dolgot. (Gondoltam arra, hogy lesz templomi esküvőm, és tudom, hogy nem illik fedetlen vállakkal bemenni, ezért választottam stólás ruhát (sajnos amihez járt volna boleró, azok nekem túl kihívóak voltak). Ugyanis elég szerény volt a választék a boltban, mivel nem akartam kölcsönzésre kifizetni 80-100 ezer ft-ot, ezért kiárusított ruhák közül választottam, abból viszont nem volt olyan sok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!