Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid hajam van (kleopátrás, és nincs fufrum) milyen legyen az esküvőn?
Szerintem elég ha bevan szàritva de nem arra a lapos frizuràra gondolok hanem inkàbb legyen kicsit meg emelve. Fejdiszt mindenképpen ajànlok mert a hajad rôvid és eleve egyszerû frizuràd lessz és felkell dobni valamivel.
Pl kis korona,viràg,strasszok,fejdisz fehér tollbol ( az nagyon divatos )
2. vagyok
Arra gondoltam még ami szerintem ultra sikkes egy sellő fazonú ruhához és kleo frizurához,de olyan kleo frizuhoz,ami kicsit hátul fel van borizva és úgy jön le.Jajjj már el is képzellek:D
Tegnap kerestem lolita kalapokat és akkor bukkantam rá Sofira,aki egyedi kalapokat készít 5000körül.Sztem az nem sok érte.Nézd meg,sztem megéri
Ez Sofi oldala
Ez pedig a kalap amit kinéztem neked
Vagy egy ilyen fejdísz
vagy egy ilyen,csak fehérben
Készít egyedit a te elképzelésed szerint is,és sztem nagyon olcsón csinálja és profi ahogy látod,pedig a gazdasági fősulin tanul:)Le a kalappal előtte:DSzerintem a MOMO textiltervezőjén is tanulhatna:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!