Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen mennétek, vagy mentetek férjhez?
Figyelt kérdés
És mennyi eggyüttlét után?2011. dec. 12. 18:50
21/32 anonim válasza:
11 nappal a 25. születésnapom után lesz az esküvő :D
22/32 anonim válasza:
33 vagyok, de 34 leszek májusban, amikorra tervezzük az esküvőt.
4 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve együtt élünk.
23/32 anonim válasza:
2013-ban tervezzük az esküvőnket 6. évfordulónkon! :) Akkor én 22 éves leszek a párom 27.
24/32 anonim válasza:
4 év együttélés után 27 évesen mentem férjhez,azóta is minden happy :)
25/32 anonim válasza:
25 évesen/N , 4 napja mentem férjhez, a párom 22/F :)
Másfél év után. ebből fél év együtt élés volt.
:)
26/32 anonim válasza:
Szia!
Nekem jövőre lesz az esküvőm, akkor én 23 éves leszek, párom 33. 4,5 éve leszünk akkor együtt és 3,5 éve fogunk akkor már együtt élni.
27/32 anonim válasza:
20 évesen akár már másnap férjhez mentem volna a barátomhoz.. akkor már három éves kapcsolatunk volt, azóta már eltelt 4 év és most úgy érzem,hogy még ráérek a házassággal :)
28/32 anonim válasza:
25-27 és 3.4 év együttlét után:)
12L
29/32 anonim válasza:
Utolsó, nem 21/L-t akartál írni? :D
Én 24-25 évesen szeretnék majd férjhez menni, legalább 2 év együttlét után, de még ez messze van. :)
15/L
30/32 anonim válasza:
Mi addigra 3,5 éve leszünk együtt, kezdetektől együtt lakunk (így ismerkedtünk meg) én addigra 24-et betöltöm, Ő 34 éves. Októberben volt az eljegyzés kb. 2,5 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!