Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tade kérdése:
Kotelezo nagy lagzit tartani?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kulfoldon elek, es a parommal szeptemberben eskuszunk. Mi egyszeru eskuvot szeretnenk. Polgari lesz, csak az o szulei es a novere csaladja lesz jelen, nekem pedig szinten az en csaladom. A szuleim szerint pont jo ez igy. A parom sem akart nagy lagzit, mivel nem tartja helyesnek, hogy meghivja a rokonait baratjait, mert o itt lakik, en meg, ha meg is hivok mindenkit, ugysem jonnenek el sokan a nagy tavolsag miatt. En is ugy vagyok vele, hogy ez a mi napunk, es nem az a fontos mekkora lagzit csapunk, hanem, hogy mit erzunk egymas irant. Mi ugy dontottunk, hogy a nagy lagzi helyett inkabb valami exotikus (maldiv szigetek) helyre megyunk naszutra. De mar most haborognak a rokonaim, hogy jol keresunk, megengedhetnenk magunknak egy lagzit, egyes rokonaim arra szamitottak, hogy meghivom oket stb. Sokan azzal vannak kiakadva, hogy "csak" polgari eskuvonk lesz stb. Mindenki arra volt felkeszulve, hogy mivel kulfoldon elek es jol keresek, akkor vegre mehetnek egy jo nagy kulfoldi lagziba, es most csalodottak, mert nekem masak az elkepzeleseim. Szerintetek onzo vagyok? Annyira rosszul esik, hogy csalodottak, mert mast vartak volna el tolem. Szerintetek rosszul dontottem?2009. máj. 15. 21:43
11/14 anonim válasza:
Szia.Nem, nem vagy önző.Ez a te és a párod napja és olyan lesz, olyannak is kell lennie amilyennek ti szeretnétek.Érthető az is hogy rosszul esett a rokonoknak, de ha ti csak szűk családban szeretnétek ünnepelni akkor azt nekik meg kell érteni!:)
12/14 anonim válasza:
Sokszor tekintettel kell lenni másokra, de ez a nap csak rólatok, a ti akaratotok, szándékotokról kell hogy szóljon. Mindenki másnak ezt el kell fogadni. Sok boldogságot!!:)
13/14 anonim válasza:
Szia!
Modern világban élünk , nem kell már 120 fős nagy lagzikat szervezni. Egyrészt bitang drága , másrészt fárasztó.(harmadrészt - és itt senkit nem szeretnék megbántani, ezért is írom így ; de általában az a 120fős az igazi "mutogatós" lagzi, hogy nézzétek mennyi lóvénk van , és csak a menyasszony csokra 30 ezer forint volt...) Oké, oké,életed legszebb napja ugyebár...de szerintem , csatlakozva az itt írókhoz, 10-20 fővel is lehet "életed legszebb napja" :)) A leánybúcsú ötlete meg teljesen oké:) bulizzatok egy jót, aztán ennyi :)
14/14 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek. Mi is ugy gondoljuk, hogy ez kettonk napja. Hiaba keresunk jol, mi nem szeretjuk szorni a penzt, vagy fitogtatni mink van. Inkabb azt a penzt, amit lagzira koltenenk, a naszutra forditjuk. :)
2009. máj. 16. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!