Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyiért fogadtatok fotóst?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiért fogadtatok fotóst?

Figyelt kérdés
Mivel az előző kérdésemet nagyon kedves emberek töröltették, így nem tudok képet mutatni, hogy szerintetek mennyit érne akit találtam... Így csak a tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2011. dec. 7. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
nekem volt osztálytársam vállalta, a képelőhívást mi vállaljuk, de még így is megéri :)
2011. dec. 7. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
mi 63ezret fizetünk, papírképet nem kérünk, de az összes nyers és retusált képet megkapjuk plusz szép dvdt!
2011. dec. 7. 17:32
 3/12 A kérdező kommentje:

Hány db nyers kép készült?

Elsőnek: mennyi volt így?

2011. dec. 7. 17:39
 4/12 anonim ***** válasza:

épp csak megláttam ezt a kérdést, és gondoltam akkor beírok ide.

Az én anyám fényképész, elvégzett több ilyen iskolát is, 5D Mark II- vel dolgozik (800000Ft volt) profi álvány és lámpaszettel, van műterme is, ő is vállal esküvői fotózásokat, és ahhoz képest meglehetősen olcsón dolgozik.

írj egy privátot, és megadom a honlapját és elérhetőségeit.

2011. dec. 7. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:

25 ezer volt plusz a videó 60ezer. A kettő más ember persze.

Mindkettővel megvoltunk elégedve.

Kb 1500 képünk lett. Mi hivattuk elő ami kellett, DVD n kaptuk meg.

2011. dec. 7. 18:46
 6/12 jersey-69 ***** válasza:

Nekünk 66 000-ért jön, és a következők vannak benne az árban:

Kikérők, polgári, templomi, beállított fotózás, lagzi fotózása éjjel 1-ig. Képeket átadja CD-n(mármint a nyers, nem retusált képeket, a legjobbakat retusálva, + DVD-n slideshow + netes fotógalériát.

2011. dec. 7. 19:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Második vagyok!kb 1200db fotó készül, ebből kb 200 beállított fotó különböző helyszíneken!Reggeltől egészen hajnalig lesz jelen. majd csak júni 23án lesz az esküvő, de utána is kérdeztem télleg ennyi kép készül!
2011. dec. 8. 07:44
 8/12 anonim ***** válasza:
szia! 1. vagyok. Még nem volt meg az esküvő, júniusban lesz még csak, de most szombaton találkozom osztálytársammal, akkor fogjuk megbeszélni valószínűleg. Egyébként amiket néztem fotósok, 60-90 között mozognak, + a videós. Lehet, hogy az is lesz, de még nem biztos, én annyira nem vagyok oda a videóért, max a lényegről szeretnék egy órácskát meg az előkészületekről néhány összevágott jelenetet úgy 10-15 percben :) de ha lesz, valószínűleg az is ismerős lesz...
2011. dec. 8. 10:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

2012.06.16-án lesz az esküvőnk és éppen tegnap egyeztettem a fotóssal.

150ezer ft. Ebben ami benne van:

- készülődésről fotó

-szabadtéri kreatív fotózás

- polgári szertartás

-állófogadás, tortafelvágás

- mindzek retusálva dvd-n

egy nagy és két kicsi 20oldalas fotókönyv

- több képből összeállított üdvözlőlap köszönetajándékként

+ ami grátisz az egy rövid kisfilm mivel olyan géppel dolgozik ami videoklip minőségben videot is felvesz.

Kicsit húzós az ár de szerintem korrekt. Főleg ha azt nézzük, hogy egy fotókönyv mennyibe kerül. Mi előhívatott képeket nem akartunk így esett a választás a fotókönyvre.

Hihetetlen szép munkákat láttunk tőle abszolút meggyőző tapasztalt fényképész.

Sok boldogságot és jó készülődést!

2011. dec. 15. 14:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadó vagyok

Mindenen spórolni próbálunk de úgy gondoljuk pont nem ezen kéne. ez lesz a legdrágább az egész esküvőben :)

2011. dec. 15. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!