Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek korai lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai lenne megkérni egy 21 éves lány kezét aki komoly gondolkodású és 1 éve vagyunk együtt?

Figyelt kérdés

Komoly gondolkodású és nem a tipikus korosztályára hasonlít sokkal komolyabban gondolkodik az életről..

Amúgy nagyon jól megvagyunk volt már nekem 2 komoly kapcsolatom de ennyire még senkit nem éreztem magamhoz közel.szerintetek várjak még vele?

25F

2011. dec. 5. 19:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertelek. Azt is irod, 1 ev utan mar fontolgatod a lanykerest, de azt is, hogy csak 2-3 mulva kered meg. Akkor most mi az igazsag?
2011. dec. 5. 20:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Először költözzetek össze, ha úgy is(1-2évig) jól kijöttök, és nincs sok, komoly veszekedés.

Akkor mindenképp:))

2011. dec. 5. 20:17
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem korai.

A szüleim 20 évesen házasodtak, csak ma divat kezdődő ráncokkal férjhez menni.

Az ember felnőtt korában el tudja dönteni mit akar.

Szóval ez a hülye berögződés ne tartson vissza, ha meg akarod kérni.

2011. dec. 5. 21:44
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia :)

Hát szerintem úgy dönt ahogy te érzed, ez nem a mi beleszólásunk, mert ha mi azt mondjuk hogy igenis kérd meg akkor szerintem megkéred.

Én még várnék a te helyedbe, akármit hozhat még a sors. Majd ha kb. 27-28 éves leszel akkor kérd meg a kezét és lassan utána mehet már a házasság is ha komolyan gondoljátok. :)

2011. dec. 5. 21:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha biztos vagy a sajátod, és barátnőd érzésében akkor szerintem kérd meg a kezét nyugodtan! De persze előtt nem árt tisztázni a dolgokat, hogy ő, hogyan látja a jövőtöket, jelen pillanatban a kapcsolatotokat és ha ő is olyan véleményen van mint te és neki nem korai az eljegyzés akkor vágj bele.

Mi 1,5 éve voltunk együtt amikor a párom megkérte a kezem, én is 21 éves lány vagyok és nem érezzük korainak!

Jövőre költözünk össze, és rá egy évre lesz a lagzink.

2011. dec. 6. 10:40
 16/19 anonim ***** válasza:

21 évesen nem mindig teljesen felnőtt az ember. A legtöbben olyankor tanulnak, és még fogalmuk sincs az önálló életről. Ha elköltözik otthonról az ember, és eltartja önmagát, akkor nagyon sok minden megváltozik. Ilyenkor még nagyon sokat alakul az ember személyisége, és egyszerűen nem tudni, milyen irányba, és az jót tesz-e a kapcsolatnak, hiszen mindenképp változnak az "erőviszonyok".

Szüleink korában másképp mentek a dolgok, sokkal korábban önállósodtak. Persze én sem vagyok a híve a késői házasságnak, sőt nekem minden vágyam 30 éves korom előtt szülni, de csak akkor kötelezném el magam, amikor már teljesen tisztában vagyok önmagammal, és önálló vagyok, és látom, hogy jól működik a kapcsolatom akkor is, amikor nem az a legnagyobb gondunk, hogy hova menjünk randizni, hanem igazi, mindennapi gondokkal küzdünk, anyagilag felelősek vagyunk magunkért.

2011. dec. 6. 13:35
 17/19 anonim válasza:

szia,

hát sztem ha úgy érzed akk tedd meg. A barátnőd biztos örülni fog neki :). A nagymamám 20 évesen ment férjhez kb 6 hónap ismeretség után. A nagypapám akk 26 éves volt és most novemberben volt az 54. házassági évfordulójuk. Nekem úgy tűnik h jól megvoltak régen is és most is, szóval sztem működhet a dolog. :)

2011. dec. 6. 17:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Én 19 évesen házasodtam párom akkor volt 21, és 1 éve éltünk akkor már együtt. Házasság után minden jobb volt :) És a mai napig nagyon jó :)

Ha komolyan veszitek, akkor vedd el :)

21/L

2011. dec. 7. 12:01
 19/19 anonim válasza:

Ez tényleg csak rajtad áll, hogy te mennyire érzed korainak. Az esküvőt nem kell azonnal fél éven belül megtartani, ezzel kifejezed a szándékodat, és szereted őt, és úgy gondolod, ő életed párja.

Én is 21 éves voltam, amikor a párom megkérte a kezem (ez két éve volt), de tudtuk, hogy csak később lesz majd esküvő, amikor már nem anyuméknál félig-meddig önállóan élünk, hanem teljesen önállóan. Viszont igen jóleső érzés volt addig is, hogy tudatta, velem akarja leélni az életét :) Egyébként jövő májusban lesz majd a nagy nap.

23L

2011. dec. 13. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!