Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjam át a meghívót?
Ez a szöveg:Örömmel értesítjük kedves rokonainkat és barátainkat, hogy a hosszú és boldogan viharos együtt töltött szerelmes évek után merész elhatározásra jutottunk: 2009. szeptember 5-én hivatalosan is összekötjük életünket.
A boldogító igent 18.30 órakor mondjuk ki a ........városi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében, majd Isten színe előtt a Szent István templomban fogadunk egymásnak örök hűséget.
A nagy eseményt lakodalom koronázza meg, amelynek a Móra Ferenc Művelődési Központ díszterme ad otthont. Örülnénk, ha kedves családjával együtt velünk ünnepelne ezen a nagy napon!
Hogyan variáljam át úgy, hogy olyan szöveg legyen, hogy csak a szertartásra hívom? Sürgős lenne, ma 13:00 körül jön a srác, és addigra ki kellene találni, mert photoshopal van szerkesztve, amibe én nem tudok utána belenyúlni, csak az informatius haver. Ő hozza gépét. Csak nem egy városban lakunk, tehát mégegyszer zűrös átrángatni. Tanácstalan vagyok. Azt javasolták, hogy hagyjam el a lakodalmas részt, de úgy olyan befejezetlen. Kérlek segítsetek!
Szeretettel várjuk Önt és Kedves családját, hogy tanúja lehessen a boldogító igenünk kimondásának a ........ ......városi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében, majd Isten színe előtt a Szent István templomban, ahol örök hűséget fogadunk egymásnak.
Ettől de a templomos mondatot eredetileg is átfogalmaznám.
bocsi kihagytam.
... etttől jobb ötletem nincs....
Köszi szépen!
Arik vagytok!
Elsőnek: attól félek, hogy félreértik az ünnepelni szót...
"A nagy eseményt lakodalom....." mondat törölve. Örülnénk, ha kedves családjával együtt jelen lennének életünk eme sorsdöntő pillanatában.
Ezzel utalva arra, hogy a továbbiakban viszont nem.
...ünnepelne ezen a napon... mindenképpen kihagynám, mert az egy folyamatot jelez, és az ebben esetben a templomajtón kifele menet számunka az megszűnik.
Sőőőt: még a vacsorásmeghívóban a "díszterme ad otthont" is javítanám, mert ez is folyamat, valamiféle állandóságot sejtet, általában kiállításoknak szoktak otthont adni épületekben. ...díszterémen rendezünk... szerintem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!