Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek sérült már nagyon a menyasszonyi ruhája?
Szia!
Azt a menyasszonyi ruhát szépen és óvatosan meg lehet emelni majd, ezzel elkerülve az esetleges foltokat.Tapiból írom :) Én a "leevéstől" vagy "leívástól" féltem igazán. Volt is előttem valami "fogó", de így is besikerült :S Az volt a szerencse, hogy nagyon picike folt volt, és alig észrevehető. De mondjuk én úgy emlékszem , hogy a mi kölcsönzési szerződésünkben a "mosatás" díja is benne volt.Ettől függetlenül szerettem volna , ha épen visszük vissza a ruhát, mert nagyon szép volt.
Szia!
A sógornőmnek volt sok a tisztasági kaució, ott is mondták a fűfoltot. Természetesen szabadban volt. Ő azt csinálta, hogy a lagzi másnapján nagyon enyhe mosószeres szivaccsal áttörölte az alját, a nagyja kijött, nem kötözködtek.
:)
Szia!Nekem kifejezetten mondta a no h ha vmi baja lesz akkor se probaljam meg kitisztitani mert lehet h meg nagyobb problemat okozok.
A parkba(pedig fuvon is fenykepezkedtunk) nem tortent semmi,nem lett fuves.
Viszont a ruham nem uzta meg ennyivel.
Amikor az allofogadason a tortat vagtam akkor megtortent a baj.Egy baratnom is hozott menyasszonyi tortat de ugye ott volt az igazi az altalunk rendelt torta.
Hatalmas sor alt mind a kettoert,a volegeny epp nem volt ott es ugye en nem tudtam egyszerre vagni a kettot,szoval a nagymamam allt be segiteni,o szelte a masik tortat.
Hat az elso nem a szoknyamra esett?:(:( :):)
De a ruhaszalonba nem csinaltak belole ugyet,mi penzt amugy se kaptunk volna vissza.
Ne aggodj minden oke lesz,gyonyoru leszel es csak ezzel foglalkozz:).
Sok boldogsagot!
(mi augusztusba leszunk 1 eves hazasok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!