Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek sérült már nagyon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek sérült már nagyon a menyasszonyi ruhája?

Figyelt kérdés
Szeptemberben lesz az esküvőnk és meg van az álom ruha. Elég drágán. A védelmi kaució is kicsit sok, de nem tudok mit tenni. A szalonban elsorolták, hogy milyen sérülésekre figyeljek. Az olajat,meg a viaszt, szakadást még megértem. De pl. a fű foltot nem. A parkban fényképeszkedésnél fogjam a ruhám alját? Volt-e már valaki, akinek jobban sérült a ruhája és nem adtak vissza pénzt? Mi történt? Szoktak egyáltalán sérülni a ruhák?
2009. máj. 13. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyanról hallottam, hogy leöntötték a menyasszonyi ruhát narancslével! Nagyon szépen kijött belőle a folt, amúgy ez pl. saját ruha volt. A kérdésedre konkrétat nem tudok, nem hallotta még ilyenről.
2009. máj. 13. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt a menyasszonyi ruhát szépen és óvatosan meg lehet emelni majd, ezzel elkerülve az esetleges foltokat.Tapiból írom :) Én a "leevéstől" vagy "leívástól" féltem igazán. Volt is előttem valami "fogó", de így is besikerült :S Az volt a szerencse, hogy nagyon picike folt volt, és alig észrevehető. De mondjuk én úgy emlékszem , hogy a mi kölcsönzési szerződésünkben a "mosatás" díja is benne volt.Ettől függetlenül szerettem volna , ha épen visszük vissza a ruhát, mert nagyon szép volt.

2009. máj. 13. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A sógornőmnek volt sok a tisztasági kaució, ott is mondták a fűfoltot. Természetesen szabadban volt. Ő azt csinálta, hogy a lagzi másnapján nagyon enyhe mosószeres szivaccsal áttörölte az alját, a nagyja kijött, nem kötözködtek.

2009. máj. 14. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem kötözködtek, pedig elég koszos lett az alja, ami kicsit leért (főleg lépcsőn le) , és ki is rojtosodott.
2009. máj. 14. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:

:)

Szia!Nekem kifejezetten mondta a no h ha vmi baja lesz akkor se probaljam meg kitisztitani mert lehet h meg nagyobb problemat okozok.

A parkba(pedig fuvon is fenykepezkedtunk) nem tortent semmi,nem lett fuves.

Viszont a ruham nem uzta meg ennyivel.

Amikor az allofogadason a tortat vagtam akkor megtortent a baj.Egy baratnom is hozott menyasszonyi tortat de ugye ott volt az igazi az altalunk rendelt torta.

Hatalmas sor alt mind a kettoert,a volegeny epp nem volt ott es ugye en nem tudtam egyszerre vagni a kettot,szoval a nagymamam allt be segiteni,o szelte a masik tortat.

Hat az elso nem a szoknyamra esett?:(:( :):)

De a ruhaszalonba nem csinaltak belole ugyet,mi penzt amugy se kaptunk volna vissza.

Ne aggodj minden oke lesz,gyonyoru leszel es csak ezzel foglalkozz:).

Sok boldogsagot!

(mi augusztusba leszunk 1 eves hazasok:)

2009. máj. 16. 02:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem sérült csak egy iciri picirit lett piszkos mert míg ment a vacsora addig a násznagyom a keresztapám idegességében végig rajta jártatta a lábát
2009. jún. 17. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!