Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vehetnék ilyen cipőt? Jó menyasszonyinak? és ez a smink?
fekete lesz a ruhámban és a dekorban is. a cipőért meg egyszerűen meghalok... :)
az elsőnél sötétebb, olyan formájú, a másodiknál kicsit szolidabb, lila nélkül
jah, és nem, nem vagyok twilight-fan, csak megtetszett... :)
A smink és a cipő is klassz, de mérlegelj, mielőtt megveszed!
Az esküvőd könnyen lehet életed legrosszabb napja is, ha reggeltől töri a cipő a lábad, menni se tudsz benne sokat, nemhogy egész éjjel táncolni. Nem mindegy, hogy a helyiség mivel van burkolva, lehet, hogy csak csúszkálnál a járólapon.
Olyan cipőd legyen, amiben nyugodt lélekkel nekivágnál egy egész napos gyaloglásnak, ezek a cipők csak ücsörögni jók.
A vendégek meg pont letojják, hogy a menyasszony akar-e táncolni. Fogsz!
az utolsó mondat nagyon tetszett :)
szerencsére imádok és tudok is táncolni, és mindig ilyen cipőben teszem :)
A cipo arabol kijonne meg egy eskuvo :D
Amugy nagyon szep, de olcsobban is fogsz talalni hasonlot.
A smink nekem nem tetszik, de lehet, hogy a te arcodon jol allna.
Szerintem a sminkben nincs semmi különleges,de ha neked tetszik és jól állna,válaszd azt.
A cipőt a helyedben megcsináltatnám egy cipésszel,ahogy már korábban is javasolta valaki.
én is a cipészen gondolkozom, mert az fix, hogy meg nem veszem ennyiért...
egy cipész kb. mennyiért csinálná meg? a tánccipőm anno (kb. 9-10éve) 13E volt, ha jól emlékszem...
Bocsáss meg, de szerintem a cipő borzalmas.. :( És valóban hihetetlenül kényelmetlen hosszútávon.
Sminkből az elsőre azt mondom, hogy tetszik és jó lenne egy esküvőre, de a második így erős.
Kedves Kérdező, elárulnád a korodat? :) És mikor lesz az esküvőtök? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!