Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lesz ez a smink és haj esküvőre?
Figyelt kérdés
Tudom, h í szépség rovatban kellene lennie, de itt értékesebb válaszokat kapok.
Itt a link:
[url= [link]
40'es évek stílusú ruhám és kiegészítőim vannak, ezért gondoltam ilyesmire.
2011. júl. 30. 06:41
1/14 A kérdező kommentje:
í = a
2011. júl. 30. 06:41
2/14 anonim válasza:
Nem jó a link!
Próbáld meg újra feltölteni a képet!
4/14 anonim válasza:
Menyasszonynak? Annak nagyon nem. De vendégnek se, mert túl feltűnő
5/14 anonim válasza:
Szerintem elég feltűnő, ha vendégként viselnéd, elvonnád a figyelmet a menyasszonyról.
Ha te vagy a menyasszony, akkor mutatnál képet a ruhádról? vagy egy hasonlóról, hogy oda tudjam képzelni a sminket és a hajat hozzá.
7/14 anonim válasza:
nem...a smink túl feltűnően k*rvás..a haj viszont tetszik
8/14 A kérdező kommentje:
Tanú vagyok. Nem akarom ennyire erősre a rúzst, az szerintem is kicsit túlzás lenne.
2011. júl. 30. 07:21
9/14 anonim válasza:
"nem...a smink túl feltűnően k*rvás..a haj viszont tetszik"
Hát azért ez túlzás! Te nem láttad még, milyen volt a smink úgy 50-60 éve? Jellemző volt az erőteljes vörös szín az ajkakon és ez nem a k*rvaság jelzője volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!