Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » SOS. Tanúval kapcsolatos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS. Tanúval kapcsolatos kérdés? (folytatás lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy a párommal jövő nyáron fogunk összeházasodni.Már jó ideje eldöntöttük,hogy kiket fogunk felkérni tanúnak.Mivele egyikünknek sem túl szoros a kapcsolata a családdal,ezért mindketten barátokat választottunk.Hivatalosan még nem kértük fel őket,de már évekkel ezelőtt beszéltünk erről,hogy ha majd egyszer oda kerülünk,hogy összeházasodunk,őket fogjuk felkérni és ezt az érintett személyek is tudják.

A probléma az,hogy a párom legjobb barátjának,akit ő akart felkérni tanúnak most halt meg az édesapja.Ezek után nem tudjuk,hogy mi lenne a helyes döntés.Mivel a barátjának most halt meg az apukája nem tudja,hogy illendő lenne-e felkérni tanúnak,viszont ha nem őt kéri,hanem valaki mást,akkor az megint hülye helyzet,mert ugye sok évvel ezelőtt már beszéltünk erről,hogy ha esküvö lesz nálunk,akkor a párom ezt a barátját akarja tanúnak.Hogy nézne most ki ha mégse őt kérné fel?Ha viszont mégis őt kérné az nem lenne-e illetlenség,az apuka halála miatt?

2011. nov. 22. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan megkerheti...

mire oda juttok eltelik tobb,mint fel ev...

2011. nov. 22. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen,ez igaz,viszont azért nem hagyhatjuk az utolsó pillanatra a dolgot.Addig van még 7 hónap,de szerintem legalább fél évvel az esküvő előtt illik szólni,hogy őt szeretné a párom tanúnak.Most van egy hete,hogy meghalt az apukája és ha mondjuk a jövő hónapban hoznánk fel neki a dolgot,akkor az nem lenne túl korai?Hiszen még nagyon friss a gyász és nem hiszem,hogy neki most egyáltalán megfordul ilyesmi a fejében és szerintem el sem tudja most képzelni,hogy fél év múlva mulatozni fog.Persze addigra valamennyire enyhül majd a fájdalma,de nem venné-e rossz néven ha most előhozakodnánk ilyesmivel?
2011. nov. 22. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem fogja rossz neven venni.
2011. nov. 22. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
megkérheti nyugodtan, sőőőt
2011. nov. 22. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell MOST megkérni? Ti tudjátok, h ő lesz, el is fogja vállalni boldogan, ha igazi barát. Bőven ráér 3-4 hónap múlva szólni neki, amikor enyhül a gyász. Nem tudom, h miért kellene most vele erről beszélni. Mit vártok ti tőle? Egy tanúnak annyi dolga egy esküvőn, h csinos öltönyben legyen egy klassz cipővel, és érvényes okmányokkal. Erre nem kell 7 hónapig készülni. Sztem ezen ti most ne pörögjetek, ő lesz, el is fogja vállalni, dolga neki nincs addig, úgyhogy én simán várnék.

És amúgy meg elég nemszép dolog, h egy BARÁTNAK meghalt az édesapja, és ti azon agonizáltok, h mikor szóljatok neki az esküvő miatt. Szerintem nem ezzel kéne foglalkoznotok, hanem teljes mellszélességgel mellette lenni ezekben a nehéz napokban.

2011. nov. 22. 22:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem is mondta senki,hogy nem állunk mellette!Pontosan emiatt merült fel bennünk,hogy illetlenség lenne most őt ezzel traktálni,mert tisztában vagyunk azzal,hogy neki ez most nagyon nehéz időszak.Szerintem magától értetődő,hogy ilyen helyzetben a barátoknak az a dolga,hogy támaszt nyujtsanak.Ezzel kapcsolatban nem is szeretnék vitát nyitni senkivel és a kérdésem sem erre vonatkozott!

Végül arra jutottunk a párommal,hogy majd úgyis látni fogjuk,hogy mikor jött el az ideje,hogy felvessük neki a dolgot,amikor már túllépett az első megrázkódtatáson!

A válaszokat mindenkinek köszönöm!

2011. nov. 22. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!