Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényem nem akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem nem akarja, hogy legyen fátylam. Fontos dolog a fátyol? Hiányozna, ha nem lenne? Nektek volt, vagy szeretnétek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Nekem volt, tavaly házasodtam. Amikor azt mondtam, hogy nem akarok fátylat, anya azt mondta: "Kislányom, ha minden jól megy, csak egyszer mész férjhez". Így aztán lett fátylam, és nem bántam meg.
2009. máj. 11. 22:02
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Derékig érő rugógöndör hajam van, ritkaság. Eszembe se jutott se konttyal elcsúfítani, se fátyollal eltakarni. Nekem egyébként sem tetszenek. Egyébként azt olvastam, hogy a fátyol szerepe az ( volt) hogy a nők fejét úgymond lezárja, és a férjüktől várja innentől az útmutatást ... vagy valami ilyesmi.. na még csak az kéne :)))) És nem , nem fontos, egy szép frizurát egyébként is takar, és elvonja róla figyelmet.
2009. máj. 11. 22:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

miért nem akarja? a saját szerelésedről szerintem neked kellene döntened..a hagyomány értelmében a vőlegény eleve nem láthatna a ruhában, csak az esküvő napján.

egyébként én szeretnék majd fátlyat, nálam ez hozzátartozik a dologhoz.

ha neked nem olyan fontos, akkor mondj le róla, ha ettől jobban érzi magát a vőlegényed..de ha szeretnéd azt a fátylat, akkor ne hagyd magad eltántorítani, az esküvő egy nő életében nagyon nagy dolog, és fontos, hogy jól érezd magad.

2009. máj. 11. 22:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem látta a ruhámat, csak elbizonytalanodtam, hogy kell e fátyol...Azt mondta, ha szeretnék,persze legyen, neki mindenhogyan tetszem, de érzem, hogy nincs oda a fátylaktól, s én neki akarok tetszeni:)
2009. máj. 11. 22:07
 5/11 anonim válasza:
100%

Szerintem a menyasszonyi ruhád egy olyan dolog, amiben maximálisan megengedett az önzés. :) Elvileg csak egyszer viselsz ilyesmit, akkor meg már ha lúd, legyen kövér! És ráadásul azt mondta, neki fátyollal is tetszel. :)

(És még zárójelben megjegyezném, hogy az sem árt, ha látja, néha úgy is lehetnek a dolgok, ahogy Te akarod, neked is lehet és legyen is igazad időnként! NEM holmi logikátlan és végeláthatatlan kötözködésre gondolok, hanem a kapcsolaton belüli egyenjogúságra! Ezzel nem az volt a célom, hogy magamra haragítsam a fél országot, de sajnos volt már rossz tapasztalatom e téren.)

2009. máj. 12. 01:03
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Elsosorban neked kell hogy tudjad mit akkarsz. Te vagy a fontos es csak asztan a volegeny. Ha te szeretnel ,Legyen, de errol ne essen tobb szo. Te fololtozol es mikor meglat mar ugysem azzal fog torodni ha szeret es biztos hogy szeret ha te hozza akarsz meni. Nekem eloszor volt. Masodjara nem volt csak hajdiszem akkor mar nem akkartam .
2009. máj. 12. 03:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a ceremonianak vege mar le is teheted....
2009. máj. 12. 03:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kell fátyol, nem kötelező. Viszont olyan ruhát válassz, ami Neked tetszik.
2009. máj. 12. 08:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, de én azt gondolom, hogy mindenki azt tesz az esküvőjén, amit akar. Ha nem lesz, akkor azért senki sem fog megszólni, csak azt mondd meg, hogy a vőlegényednek mi köze van ahhoz, hogy neked lesz-e fátylad?! Rajtad lesz, nem pedig rajta...én még egy férfival sem találkoztam, aki ilyenbe beleártotta volna magát. Ha akarsz, akkor legyen ha meg nem, akkor ne legyen...de miért a vőlegény döntsön ilyen kérdésben? Nem semmi,hogy már most is így uraskodik feletted.
2009. máj. 12. 08:08
 10/11 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem uraskodik, valóban hülyén fogalmaztam meg a főkérdést.

Nem is mondta korábban, de finoman csak kiszedtem belőle, mert volt egy olyan érzésem, hogy nem tetszik neki. Ez mitől uralkodás a másikon?

Persze, az én dolgom, hogy akarok e. Ezért írtam ki, mert egyáltalán nem vagyok biztos benne. S nem feltétlenül miatta.

2009. máj. 12. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!