Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy készítette el maga az esküvői meghívókat? Minden tippet, sablont szívesen fogadnék.
szia!
Én kreatív vagyok ilyen tekintetben , az akkori leendő férjem meg "támogatott" :)
Wordben megszerkesztettem kétoldalas táblázatként , képet illesztettem be az egyik oldalra (két gyűrű) ,alá egy kis versikét (ez volt baloldalt)/a képet WordArtból, a szöveget netről választottam/ , a másik oldalon meg maga szöveg , amit szintén én írtam. Sárga színű lapra lett nyomtatva, úgyhogy ehhez passzoló betűszint , betűformát, betűvastagságot választottam.Utána meg kinyomtattuk. Annyira belejöttünk a férjemmel, hogy a elejére (mikor összehajtottuk) , még azt is simán rá tudtuk nyomtatni, hogy "Meghívó".Utána szépen megcímeztem a borítékokat és tettük bele. Mindenkinek nagyon tetszett, és nem volt "furi" , hogy saját készítésű. Sőt, szerintem még örültek is, hogy "egyedi", én meg annak örültem, hogy a saját, "jópofa" szövegemet írhattam bele! :)
Szia! Mi kézzel irtuk őket, krémszinű kétoldalas meghivó kártyára, csillógó kék zselés filccel, illetve képként Bob és Bobekes gyereknyomdával nyomtunk rá 3 képet, egyet a Meghivó felirat alá, egyet egyet pedig a belső két oldalra. A boritékot is hasonlóan csináltuk.
Minden jót!!
A miénk ilyen lett.
A vonalakat photoshop-pal kiszedtük és beletettük felülre a nevünket, középre a kép mellé a pontos helyet és időt írtuk, alul pedig egy Vörösmarty idézet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!