Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az furcsa, hogy én mindenképp szeretnék egyszer feleség lenni? Nem csak élettárs akarok lenni. Számomra az olyan más.
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 11:01
21/24 anonim válasza:
jaaaaaaj, én is nagyon szeretnék szép eskvüvőt, ez minden álmom!:) szerintem ez a normális, az összetartozás jelképe, és szeretném felvenni majd a leendő férjem nevét is:)
22/24 anonim válasza:
Dehogy furcsa, az a normális. Azok szokták fennen hangoztatni, hogy nem a papír számít, akiket nem volt hajlandó elvenni a párjuk. Persze majd megvesztek azért, hogy x-nék lehessenek, de aztán beletörődtek és jönnek a házasság csak egy papír dumával... Na persze:) Én is nagyon szeretnék feleség lenni és most már utólag örülök, hogy szétmentünk az exemmel, aki nem akart elvenni soha, pedig akkor nagyon ki voltam borulva, még alkudozni is próbáltam, hogy jó, akkor nem kell elvenned:)
23/24 anonim válasza:
utolsónak: hagyjuk már az általánosítást, mi sem mondjuk, hogy aki ragaszkodik a papírhoz, az csak azért teszi, mert fél, hogy anélkül elhagyják. miért nem lehet elfogadni, hogy mindenkinek mások a prioritásai? van, akinek a nagy lagzi, van, akinek elég két tanúval, farmerban-pólóban a városházán, meg van, akinek meg csak a tudat kell, hogy együtt maradnak.
24/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
19-es vagyok, csak szeretném megköszönni a jókívánságot, bár nem karácsonyi meglepetés lett, hanem Valentin napi, de teljesült a nagy álmom! A Párom megkérte a kezem! Pedig nem hittem, hogy ez valaha megtörténik! Ne add fel, kívánom szívből, hogy Te is találd meg azt, akivel boldog házasságban élsz majd!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!