Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben lennél koszorúslány?
Nem olvastam teljesen végig a válaszokat. Csak egy mondaton akadt meg a szemem. Bevallom tovább is siklottam utána a többi felett..
"Ne legyél önző!".
Nem, ez nem így van. A hugod asszem kezd menyasszonyból átváltozni sárkánnyá. Nekem idén volt az esküvőm, 6 koszorúslányom volt. 3 lánnyal sikerült összehoznunk egy olyan időpontot, hogy együtt elmentünk egy szalonba. Próbálgattak ruhákat és arra jutottak, hogy nekik a pink tetszik. Megkértem a másik 3 koszorúslányt, hogy ők is pinket keressenek.
Ez az egy kikötésem volt, hogy színben egyformában legyenek. Semmi több. A ruhák között volt, aki pántosat vett fel, volt aki merész dekoltázsút, volt aki visszafogottat. Tök nem érdekelt.
Egy a lényeg, hogy tetszenek maguknak, hiszen kora du-tól éjfélig ők is ezt viselik és nem éppen egy megszokott, könnyű viseletről van szó.
Ja és a kérdésedre a válasz.. Igen, ennek ellenére lennék a koszorúslánya így is. Ez ettől függetlenül az ő napja.
Én igazat adok neked Kérdező!Nekem is egy ilyen ruha nevetségesen állna,de nekem nem csak a lábam,hanem a felkarom miatt is!
Én sem vállalnám be ezt a ruhát.Mond meg kedvesen a barátodnak,hogy sajnos nem tudnál ebben a ruhában megjelenni,úgyhogy elnézést.
Válassz magadnak valami szuper ruhát,amiben elmész majd és te vendégként sokkal szebb leszel mint a koszorúslányok:))))
Ez a ruha szörnyű. Meg egyáltalán az az elképzelés, hogy kizárólagosan meghatározza a koszorúslányok ruháit.
Amerikában lehet, hogy ez a divat, de itt Magyarországon biztosan nem. Ez valóban az ő nagy napja lesz, de ettől még tudatosítani kéne benne, hogy te teszel neki szívességet azzal, hogy asszisztálsz neki, körbeugrálod, segíted a beállításainál, igazgatod a ruháit, cipeled a csokrait, mellette állsz fél napon keresztül etc....
Ezt minimum azzal viszonozza, hogy rád bízza a ruha választást.
Én már négyszer voltam koszorúslány és minden menyasszony barátnőm rám bízta a ruhaválasztást (ketten meg sem kérdezték az esküvő napjáig, hogy milyen lesz a ruhám, max a színét egyeztettük). Utána mindegyikük hálás volt a segítségért.
Ha eljön az én napom ugyanígy teszek én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!