Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szüzen megy férjhez az tényleg viselhet fátylat az arca előtt, amikor bevonul a templomba?
Gondold el milyen ciki lenne, ha újjal mutogatnának a nőkre a menyasszonyi ruhájuk alapján hogy milyen a nemi élete...vagy mutogatnának: "fúúú ez még szŰŰŰz"
Az vehet fel ilyen fátylat aki akar, ennek nincs jelentősége.
Ezek a szimbólumok egeszen mas kulturakbol es regebbrol erednek, egyhaz elotti idokbol.
A fátyol Szofiának, a bölcsesség istennőjének viselete, a titokzatosságot szimbolizálja, azt, hogy a nőnek vannak oylan aspektusai, erői, amiket a férfi nem ért, nem érint.
A fehér szín pedig a jang színe, tehát az esküvőn mindkét nem az ellenkező nem színét viseli.
Bocsi Kerdezo,
Ez olyan jo volt, Istenbizony, stand up komikusnak kellene lenni a valaszolonak.
Na jo, most vissza a komolysagra!
"A fehér szín pedig a jang színe"
Nem gondolom, hogy ezelőtt több 100 évvel Magyarországon a jingre és jangra tekintettel alakultak volna ki a tradícionális esküvői színösszeállítások. :)
OFF: Hát ezen nagyon röhögtem.. mmint hogy több péniszt látott, mint papot.. :D Ezzel elképzelhető, hogy én is így vagyok, de csak mert megkeresztelve sem vagyok, ennek megfelelően templomba sosem jártam, ésatöbbi. :)
ON: dicséretes, hogy szűzlányként mész férjhez, bár én személy szerint örülök, hogy ez nem így fog megtörténni. Volt olyan fickó az életemben, akit imádtam, de szexuális téren egyáltalán nem jöttünk ki, más igényeink voltak, így leginkább ennek köszönhetően mentünk szét. Elhiszem, hogy egy igazán jól működő kapcsolatban mindent meg lehet beszélni, de van, amiben nem tud változni az ember - hogy mit szeret, mire vágyik.
Csak hogy válaszoljak is végre, persze, hogy viselhet fátylat eltakarva az arcát az a lány, aki szüzen megy férjhez, hisz pont ez a lényege szerintem is.
Miért gondolod, hogy ez másként lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!