Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell pénzt költeni egy esküvőn? Mit hagytam ki?
Figyelt kérdés
menyasszonyi ruha, kiegészítők
menyecske ruha, kiegészítők
fodrász, smink
vőlegénynek ruha, kiegészítők
jegygyűrűk
menyasszonyi csokor
dobó csokor
autódísz
virág dekoráció
egyéb dekoráció
étterem
fotós
meghívók
torta
süti
röviditalok
dj
anyakönyvvezető
2011. nov. 1. 18:42
11/23 anonim válasza:
* Valtocipo es ragtapasz, hogy egesz ejjel tudj tancolni! :) En a fotozas es ceremonia utan azonnal cipot csereltem (lapossarkura) es ennek is koszonheto, hogy szuperul ereztem magam es birtam az iramot.
* DJ-nek CD-n a bevonulozene, es ha vannak olyan dalok, amiket szeretnel, ha lejatszana, es nem biztos, hogy neki megvan.
12/23 anonim válasza:
Elsőnek: jegygyűrű igen is kell. Az én párom nem jeggyűrűvel kérte meg a kezem, azt közösen választottuk ki.
13/23 A kérdező kommentje:
Írhattam volna karikagyűrűt is, a lényeg ugyanaz, kell 1 pár gyűrű. :)
2011. nov. 4. 16:58
14/23 anonim válasza:
Nekem a zenekar hiánya egyből feltűnt..
15/23 A kérdező kommentje:
Lehet azért, mert nem lesz? :)
2011. nov. 10. 18:09
16/23 anonim válasza:
Szerintem is csak a köszönőajándék maradt ki, meg a ceremóniamester (tényleg szörnyű egy lagzi nélküle, már én is voltam olyanon, kb. 50-en voltunk, de nagyon unalmas volt). A vőlegények is át szoktak öltözni piros ingbe (új ember ing), ez nem tudom, hogy benne van-e az öltözékében. Esetleg a gyűrűknek valami tálca vagy párna, de az is teljesen jó, ha dobozkából kerülnek elő. Nekem is volt dobó csokrom, pici, tömör, a nagyot nekem se lett volna szívem eldobni. Majd még részletezd magadnak a listát, hogy pl. a kiegészítőkbe mi tartozik bele, de szerintem jó lesz.
17/23 anonim válasza:
Azért is jó a dobó csokor, mert mikor kiértek a hivatalból, egyből el lehet dobni, és utána még lehet fotót készíteni a környéken a nagy csokroddal.
18/23 anonim válasza:
Jó, de attól mert mondtam a zenekart, még miért kellett lepontozni?? Csak ötlet volt, ami esetleg kimaradhatott a listából..
Bakker, az ember segítő szándékkal ír, erre lepontozzák.
20/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozot le, talán tőle kérdezd.
2011. nov. 11. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!