Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon 'gáz', ha nászajándékba pénzt kérünk?
Mivel manapság elég sokan pénzt/kaparós sorsjegyet kérnek nászajándékba, így mi is erre gondoltunk. Ráadásul mi lakásvásárlást tervezünk a közeljövőben, így nekünk ez jobb lenne..
Elmúlt másfél évben megfordultunk 8 esküvőn és abból kettő kivételével mindenhol pénzt kértek. Azon kettőn, ahol nem, ott nászajándéklista volt, mivel mind a ketten elég tehetős családból származtak.
Mi nem arra számítunk, hogy ezáltal több millió összejön.. csak egyszerűen nincs szükségem pl. 5 darab mikróra, 6 darab étkezőgarnitúrára és társai.
Viszont, azt se szeretnénk, ha ez által a meghívottaknak rossz 'szájíze' lenne emiatt.
Arra is gondoltam, hogy akik nem tehetik meg a pénzbeli ajándékot, azoktól sorsjegyet kérünk, az mégis csak olcsóbb, mintha - akár - tízezer forintot adnának.
Vagy ennek nem lenne értelme azokkal szemben, akiktől pénzt kérnénk?!
A válasz röviden: NEM!
Szilvi és Gábor esküvői meghívójához - kérésükre - még egy versikét is írtam.
Íme a kínrímem:
Kedves Vendégünk,
Ezúton megkérünk,
pohár, tányér van elég,
otthonunk már tele rég.
Némi pénznek örülnénk,
Nászútra azt elköltenénk.
Megköszönjük jóságod,
Élvezd velünk a vigasságot.
Ha tetszik használd nyugodtan, vagy ragadj tollat és írj egyet te, megírva benne, hogy nem vagytok tárgyfüggőek, de szeretitek az élményt, kalandot, meglepetést, ezért (kindertojás helyett) jöhet egy kaparós sorsjegy is :-).
Remélem tudtam segíteni,
sok boldogságot:
Rózsáné Orsi
esküvőszervező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!