Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Augusztusban lesz az esküvőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Augusztusban lesz az esküvőm, nincs ötletetek, képetek, milyen csokor illene az alábbihoz?

Figyelt kérdés

A boldogságkapu napraforgóval lenne díszítve és ehhez kellene passzolnia a csokornak.

Gondoltam mezei virágokra is

2009. máj. 5. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos napraforgóból csináltatnám a csokromat, de én elfogult vagyok, mert napraforgó mániám van :)

Mezei virágokból is biztos szép csokrot tudnak csinálni. Tudom, hogy nem segítettem, de ahogy elolvastam, hogy a boldogságkapu napraforgóból lesz, nem tudtam szó nélkül hagyni.

2009. máj. 5. 18:41
 2/11 A kérdező kommentje:

Ez de aranyos:)

Először én is erre gondoltam, de aztán arra gondoltam, talán már sok lenne összhatásban, ha a csokrom is napraforgóból lenne..

Szerinted nem? Még a hajamba is szeretnék virágot, emiatt vagyok abban is tanácstalan..

2009. máj. 5. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.

Én a hajamba is azt tetetnék, de én tényleg őrült vagyok. A szobámban minden napraforgós, öröm belépni oda, az ember feltöltődik energiával. De ha egyszer lesz esküvőm, akkor a csokrom, a diszítés mind-mind napraforgó lesz. De akik ott lesznek az esküvőmön, azok tudják rólam, hogy van egy ilyen stikkem. :)

2009. máj. 5. 18:50
 4/11 A kérdező kommentje:

Kívánom, hogy mihamarabb megvalósulhasson:)

Hány éves vagy?

2009. máj. 5. 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
19 vagyok, de még nagyon messze van az én esküvőm. Jelenleg még olyan pancser sincs, aki összeállna velem, úgyhogy lehet, hogy mire az én esküvőmre sor kerül, már a globális felmelegedés miatt nem lesznek napraforgók egyáltalán a Földön :)
2009. máj. 5. 19:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenképp olyat választanék, ami színben passzol a napraforgókhoz. Első válaszolóhoz hasonlóan, de tőle eltérően nekem is mániám a napraforgó, csak azért, mert nekem meg narancssárga mániám van, és mindent mániákusan szeretek, aminek köze van ehhez a színhez. Úgyhogy egy narancsszínű csokor szerintem pont passzolna hozzá (amúgy is), akár napraforgószirmokkal díszítve is. :)

Pl ilyenekre gondolnék:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Tudom, az utolsó kettő nem épp esküvői csokor, de a színvilághoz nagyon is illik. :) (23/L)

2009. máj. 5. 19:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg gondoltál Gerberára? Az hasonló mint a napraforgó, eléggé jól bírja a meleget is! Hosszú szirmai vannak, és ugyanúgy van szép sárgában is! Sok Boldogságot!
2009. máj. 5. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
pár pipacs esetleg?Igazi hungaricum ráadásul azt jelenti,hogy tetszel nekem,mmint hát kicsit szimbolikusan lehet úgy is értelmezni h kellesz neekm:D
2009. máj. 5. 20:51
 9/11 anonim válasza:
100%

Szerintem jó ötlet ez a gerbera is, de mindenesetre maradj a napraforgódnál, ugyanis gyönyörűen néz ki egy belőle készült csokor.

A kérdésednél még furcsáltam a dolgot, de a linkben a kép, anyááám, hát hajrá napraforgó! :)

Sok boldogságot! :)

2009. máj. 5. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Napraforgo! :)) Nagyon jo otlet! Nekunk is nyaron lesz a lagzink engem is rabeszeltetek! Koszonom az otletet! :)

A kerdezonek: Sok boldogsagot!!

2009. máj. 6. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!