Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ja, és szerintem ne csípőbe, hanem derékba szabott ruhát válassz, mert Neked az sokkal jobban állna, mivel keskeny a csípőd. Ezek a ruhák még inkább összenyomják, és ezáltal Egybefolyik" a derekad és a csípőd vonala, és ez sajnos a derekadat vastagítja optikailag. Tehát a derékrészét nézve az általad próbáltak közül a második lenne jobb választás, és az ehhez hasonlók:
Ezeknél a többi részt ne nézd, csak a derékrészt, az a lényeg! :)
14:53-as
Az 1. szerintem. Jól áll rajtad!
Sok boldogságot!
21 éves menyasszony.
Mindegyik elég rossz minőségű munka, de ha muszáj választani, akkor a 2.
Nem tudom, neked nem tűnt fel, hogy nem passzol rád, eláll a mellrésze, rossz, műszálas anyagból van, igénytelen a varrása, díszítése?
Néha áldom az eget, hogy tervezéssel, varrással is foglalkozom...
Ha a 2 közül kell választani akkor második. A másik tényleg elönytelen hasban.
De egy jó fehérnemű csodákra képes, lesimitja ami picit domborodik. Ne keseregj ... csinos leszel.
Ezek közül egyiket se, mert nem állnak jól. Az első rád dob vagy 10 kilót, a másik pedig kisebbít mellrészen.
Ezen az oldalon ajánlom figyelmedbe a 6,8 és 11. képet, azok sokkal jobban állnának! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!