Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Olcsóbb menyecske ruhát hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olcsóbb menyecske ruhát hol találok?

Figyelt kérdés
a menyasszonyi ruhám elég drága lesz és próbálok a menyecske ruhán spórolni:)
2009. máj. 4. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
A sógornőmnek tavaj egy egyszerű piros ruhája volt, a C&A-ba vette pár ezer forintért, és máskor is fel tudja venni! Vagy nem tudom hol laksz, Pesten a WestendCity üzletközpontban van alkalmi ruhás, és egész szép estélyi ruhák vannak, nem drágán(olyan 10-12000Ft kb.) Sok boldogságot!
2009. máj. 4. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mennyit szánnál rá? :-)

Amúgy Sok Boldogságot!

2009. máj. 4. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a Garay téren vettem, rengeteg van 8-15.000Ft körül. És máskor is hordható. Csak nincs hozzá puccos szalon, azért olcsó.
2009. máj. 4. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Teszvesz a barátod:)Párat kiválogattam neked:)

[link]

[link]

[link]

[link]

Itt az utolsó nem túl csini,de sztem még belefér.Amúgy a menyecske ruha lényege nem az,hogy rövid legyen?Itt meg olyanokat is hirdetnek amik hosszúak:SMilyen kellemetlen:S

[link]

[link]

[link]

[link]

Az utolsó,nos hát nem piros,de sztem szép:)

És ne feledd ezek egyszer viseltek,de azért kérdezz rá,a méretre és hogy nem foltos e:)

2009. máj. 5. 11:10
 5/6 A kérdező kommentje:
jaj köszi arik vagytok
2009. máj. 5. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is a Westendben vettem 11900 volt. Koktélruha, nem mondtam ,hogy esküvőre lesz... Máskor is lehet hordani :-)
2009. máj. 6. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!