Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Frizurat keresek az esküvömre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frizurat keresek az esküvömre, de eddig meg nem talaltam egy kepet sem, ami tetszett volna. Nincs valami a tarsolyotokban? :-)

Figyelt kérdés
Eleg vekonyszalu felhosszu hajam van. Kontyot szeretnek , valami viragot is bele, de nem tul magasra csinalt kontyot...Van ötletetek, kepetek? Fatylam nem lesz
2009. máj. 3. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

[link] szerintem ez szép..

[link]

[link]

[link] én pl ilyet szeretnék

[link]

első körben ennyit ajánlanék : D. írd be a google-be, hogy updo, vagy bridal hairstyles.

egyébként ha elmész a fodrászhoz, akkor ő biztos tud ajánlani valami hozzád illő kontyot.

2009. máj. 3. 18:50
 2/9 A kérdező kommentje:

Nagyon jókat küldtél, örök hálám:)

Mikor lesz az esküvődÜ:)

2009. máj. 3. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolgot nagyon sajnálok: spórolni akartam a fodrászomon és a kozmetikuson. És a saját esküvőmön nem én voltam a legszebb. :-(

Bármin lehet spórolni! A dekoráción, a kaján... stb.

De a fodrászon NE!

Szóval szerintem menj el egy mesterfodrászhoz!

Nekik nem kell fotó, és olyan frizurát fog neked csinálni, ami megy az arcodhoz és a személyiségedhez!

Ők úgy is ismerik a trendeket!

2009. máj. 3. 20:25
 4/9 anonim ***** válasza:

18:50-es vagyok.

remélhetőleg 2015. június 24-én. :).

sajnos addig még nem lehet..de attól még nyitott szemmel járok, és rögtön lementem a képeim közé, ha megtetszik egy ruha vagy egy haj.

ha gondolod, linkelek még.

2009. máj. 3. 21:12
 5/9 A kérdező kommentje:

ha van kedved, nagyon örülnek:)

Nagyon jo izlesed van!!!! Pont ilyen laza kontyokat keresek!

Miert pont 2015-ben?:) Hany eves vagy?

Es nagyon köszönök mindent!!

2009. máj. 3. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:

azért 2015-ben, mert június 24-e (az évfordulónk) akkor esik szerdára..: D.

[link] ebbe a gyöngyök helyére szépen bele lehet tenni a virágokat

[link]

[link]

[link]

[link] ez nekem nagyon tetszik

[link]

[link]

[link] ez pedig nem laza, de különleges

2009. máj. 3. 22:12
 7/9 A kérdező kommentje:

wow, nem semmi, tényleg ezért vártok ennyit?:)

Hány éves vagy amúgy?

Lehet, addigra már teljesen más hajad lesz:)

2009. máj. 4. 11:30
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ebből a középső:

[link]

Ennél a lógó tincs feltűzve:

[link]

Esetleg egy görög stílusú lefont?Nem találtam sajna olyan képet:S

2009. máj. 4. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:

22:12-es vagyok.

18 vagyok, de már 4 éve együtt vagyunk, jövőre összeköltözünk.nem nagyon akarunk már mással belekezdeni semmiféle komoly dologba, megtaláltuk egymásban azt, amit elvárunk a másiktól..nem kell se több, se kevesebb. :).

nem tudom, milyen hajam lesz..most kb a hátam közepéig ér, addigra már a fenekemig is elér majd : D nem tervezem, hogy levágatom, a hajamat mindenki dicséri, az a fő ékességem.

2009. máj. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!