Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frizurat keresek az esküvömre, de eddig meg nem talaltam egy kepet sem, ami tetszett volna. Nincs valami a tarsolyotokban? :-)
Nagyon jókat küldtél, örök hálám:)
Mikor lesz az esküvődÜ:)
Egy dolgot nagyon sajnálok: spórolni akartam a fodrászomon és a kozmetikuson. És a saját esküvőmön nem én voltam a legszebb. :-(
Bármin lehet spórolni! A dekoráción, a kaján... stb.
De a fodrászon NE!
Szóval szerintem menj el egy mesterfodrászhoz!
Nekik nem kell fotó, és olyan frizurát fog neked csinálni, ami megy az arcodhoz és a személyiségedhez!
Ők úgy is ismerik a trendeket!
18:50-es vagyok.
remélhetőleg 2015. június 24-én. :).
sajnos addig még nem lehet..de attól még nyitott szemmel járok, és rögtön lementem a képeim közé, ha megtetszik egy ruha vagy egy haj.
ha gondolod, linkelek még.
ha van kedved, nagyon örülnek:)
Nagyon jo izlesed van!!!! Pont ilyen laza kontyokat keresek!
Miert pont 2015-ben?:) Hany eves vagy?
Es nagyon köszönök mindent!!
wow, nem semmi, tényleg ezért vártok ennyit?:)
Hány éves vagy amúgy?
Lehet, addigra már teljesen más hajad lesz:)
22:12-es vagyok.
18 vagyok, de már 4 éve együtt vagyunk, jövőre összeköltözünk.nem nagyon akarunk már mással belekezdeni semmiféle komoly dologba, megtaláltuk egymásban azt, amit elvárunk a másiktól..nem kell se több, se kevesebb. :).
nem tudom, milyen hajam lesz..most kb a hátam közepéig ér, addigra már a fenekemig is elér majd : D nem tervezem, hogy levágatom, a hajamat mindenki dicséri, az a fő ékességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!