Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek, hogy nézne ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy nézne ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal esküvőt szervezünk jövőre, mindenben egyetértünk de még is van egy kis gubanc. A párom szülei Jehova tanúi. A párom nem egyáltalán nincs hozzá semmi köze. Na a probléma az hogy mi szeretnénk templomi esküvőt,mármint nem is templomit hanem egy étterem kerthelyiségében lenne a pap,és ott lenne megtartva. Na de a párom szülei kijelentették hogy ők bizony nem lesznek ott(hol ott,tudom hülye példa de egy temetésre elmennek szó nélkül,pedig ott is ott a pap). És ez nekem rosszul esik,hogy ennyire nem érdekli őket pedig nem lenne több egy fél óránál. A páromat nem érdekli mert már "hozzá szokott" ahhoz hogy a szülei ezt a vallást képviselik. És azt mondta őt nem érdekli ha nem lesznek ott .De hogy néz az ki? Nem tudom mi legyen! :S

Szerintetek?? Volt már valaki hasonló cipőben?

2011. okt. 18. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
A jövõ az még messze van, hàtha meggondoljàk magukat addig. Nem értem egyébként az ilyen szülõket, a sajàt dolgaik fontosabb, mint a gyermek boldogsàga.
2011. okt. 18. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne menjenek, ha sem a szülőknek, sem a vőlegényednek nem fontos.
2011. okt. 18. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

az én vőlegényem anyukája is jehova, és a párom kishúgát (7) is hordja magával. Én is megkérdeztem tőle, h mi lesz, ő megmondta, hogy a templomba nem fog bejönni (mert hogy nekünk ott lesz), de a kislányt engedi koszorúslánynak.

Szerintem még meggondolhatja magát, ahogy a Párod szülei is.

Az pedig ne a Te gondod legyen, ha a vallásuk miatt nem hajlandóak elmenni a saját gyerekük esküvőjére, azzal önmagukat minősítik.

És hogy nem mennek el? Tüntetőleg megállnak egy km-rel arrébb? Nevetségessé teszik magukat, és mindenkinek meg lesz a véleménye. Mert az oké, hogy más vallás, nem kell abban hinni, amit ott mondanak, és ha esetleg unokatestvérről vagy távolabbi rokonról van szó, el lehet mismásolni, de hogy a saját gyerekükkel ezt megtegyék, ahhoz már pofa kell szerintem.

Szóval, ha nem is mennek el, Neked ebből negatívumod nem lesz, a külvilágtól, legalábbis. Azt elhiszem, hogy rosszul fog esni, de csak az legyen a fejedben, hogy a Párod ott van, és abban a pillanatban Ő legyen a legfontosabb!

Sok boldogságot!

21éves menyasszony

2011. okt. 19. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Nos... A jehovás dologhoz nem tudok hozzászólni, de...

Másfél hónapja mentem férjhez, 10 hónapos jegyesség után. Anyukám az első 9 hónapban folyamatosan azt hangoztatta, h ő bizony nem jön el, mert sokat veszekedtünk előtte, és nem a húgaim lettek a koszorúslányok. Ő erre nem kíváncsi, nem néz idegen lányokat, nem érdekli a kórus, ahol 10 éve énekelek, nem kíváncsi erre a szarra (ezt többször így elmondta). Aztán egy hónappal az esküvőnk előtt felhívott azzal, h sajnál mindent, és eljöhetnek-e (a komplett család, tesók (még gyerekek), ő, a férje)...

Azóta minden rendben.

Szóval kitartás és sok boldogságot nektek! :)

2011. okt. 19. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!