Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kell elkezdeni szervezni a 2013. májusi esküvőnket?
:) nekünk is 2012 augusztusában lesz, és én még semmit sem szerveztem le. Majd január-február környékén kezdek szervezkedni, addig csak neten nézelődök, ötleteket gyűjtök stb. (Éttermet nem kell foglalnunk, mert a kertünkben lesz megtartva a lagzi..) :)
Egyébként, a miénk is kb 50 fős lesz. Szerintem, ha 2012 őszén elkezded szervezni, akkor sem késő még semmi!!
a jövö mozgásban van!
én is szeretnék együtt lenni a párommal még sok sok évig... de a mai világban sajnos nem lehet tudni semmit!:((((
Szia!
Mi május 19-én esküszünk idén és a téli hideg miatt nem volt kedvem sokat rohangálni, ezért február végén kezdtünk el komolyan szervezni. Amire figyelned kell, hogy az anyakönyvvezetőt időben intézzétek el, főleg, ha a városházán akartok összeházasodni polgári keretek között, mert ott elég hamar betelnek az időpontok. (fél évvel előtte már lehet jelentkezni, nálunk egyébként még 5 héttel előtte is lett volna szabad időpont)
A mi esküvőnk kihelyezett helyszínen lesz, azt április elején foglaltuk le (a szabályok szerint egyébként legalább 50 napnak el kell telnie a bejelentkezés és az esküvő napja között).
Ha étterembe mentek, azért is harc lehet, úgyhogy szerintem azt egy fél évvel az esemény előtt mondjuk a max. létszámra foglaljátok le. Ilyenkor fontos, hogy a meghívót mielőbb küldjétek el a vendégeiteknek, mert akkor lesz idejük visszajelezni, hogy el tudnak-e jönni. Ha az megvan, akkor pontosíthatod az étteremnél a foglalást.
Amint nagyon, de nagyon ajánlok: legyen zene a vacsora alatt. Tavaly voltunk egy esküvőn és néma csönd volt. Egy boros pince feletti étteremben volt, 60-70 vendéggel. Akkor jegyzeteltünk is, hogy mit nem szabad elszúrni és a zene közte volt. Nem kell hangos, nem kell mulatós, de ne legyen csönd. Mi egy Művház udvarán tartjuk a családi ebédet, egy kis hifit viszünk és összeválogatunk pár órányi zenét. Lesznek benne olyanok, amiket a nagymamák vagy a szüleink szeretnek, közös számaik ilyesmi, meg lesznek olyanok, amik a mi lelkünket balzsamozgatják. Nem nyálasak, de nem is heavy metal. Egy pl.: http://www.youtube.com/watch?v=zwFS69nA-1w
Jó, ez éppen kicsit nyálas is lehet, de nagyon szeretjük. Nem lesz hangos, csak hogy szóljon valami, megadja az alaphangot.
Ha bármilyen kétséged van, szólj nyugodtan, majd figyelem a topikot!
Nana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!