Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult esküvő, szerintetek hogyan csináljuk?
Párommal tavasszal szeretnénk polgári esküvőt tartani, de már egyszerűen nem tudjuk a felállást elképzelni :)
Az anyámmal elég viharos a kapcsolatunk, rá nem számítok.
A testvéreimet ugyan nem tiltja (teljesen) tőlem mióta elköltöztem, de kétlem hogy elengedné őket az esküvőre :(
A párom szülei a másik fele. Eddig jóban voltunk, de volt pár ügy a családon belül (nem velünk) ami eléggé megalapozta, hogy nem szeretnénk ha a mi esküvőnket is megkoronáznák. Így is eléggé idegesítőek néha, szerintem biztosan kapnánk tőlük pár felejthetetlen emléket :)
Így hát család mindkét fél részéről kilőve.
De a kéttanús esküvő sem oké, mert mindkettőnknek van egy-két barátja, akiket illene elhívni.
A tanúkkal is baj van, nekem két nagyon jó barátom van, én tudom melyiküket szeretném tanúmnak, de a másik biztosan szívére veszi picit. Fogalmam sincs hogyan adjam ezt elő.
A barátaink nem igazán ismerik egymást, így érdekes lesz a közös vacsora. Annyian nem leszünk hogy termet kéne bérelni, de én már látom magam előtt, ahogy mindenki síri csendben ül az asztalnál :)
Tudnátok pár tanácsot adni hogy ne összeszorult gyomorral kelljen tervezgetni?
12:54
Azért, mert téged nem hajlandó feleségül venni a párod, még nincs jogod kijelenteni -az esküvőjére boldogan és izgatottan készülődő menyasszonynak- hogy a házasság felesleges, csak s.eggtörlésre való papír. Besavanyodott irigy némber.
én így csinálnám:szertartásra meghívnék mindenkit,lenne szép ruha meg ami kell,így átélhetnéd te is ezeket.a házasságkötő terem egy nyilvános hely,senki nem vitázik,nem beszél.ti elöl a tanúkkal a család hátul.aki akar odamegy gratulálni a végén,aki nem akar az elmegy haza.és akiket ti fontosnak tartatok barátot,tanút együtt elmentek valahova,vagy tartatok egy bográcsozást...szerintem ez a legjobb.
nekünk se volt könnyű a helyzet,írtam is kérdést ki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..
a vége az lett.hogy anyósék ott akartak lenni a szertartáson,így elmondták mindenkinek,és az egész család ott volt.apum és a nője nem,mert még akkor nem beszéltünk.azután annyira fontos lett mindenkinek a lagzi,hogy augusztus 13-án anyósék tartottak nekünk egy ebédet pés apumék is ott voltak mert addígra kibékültünk.és jó volt nagyon :)
Az ősök kilőve.
Tanút nem tudsz választani?
Csináljatok egy ismerkedési estet, és kerek perec mondjáok meg, hogy eza legnagyobb bajotok, ezért úgy döntöttetek, hogy sorsolással fogjátok kiválasztani a szerencsés kettőt.
Nem tudom ez miért olyan nagy ügy, én is voltam haverom esküvőjén tanú, a másik tanúval meg aznap találkoztam. Túléltük a vacsorát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!