Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok ajánlani valakit, akitól tudnék rendelni esküvőre galambokat?
Olyanra gondoltam, aki Jászberénybe eljönne. Árban jó lenne, ha nincs aranyárban.:)
Szerintetek égő ilyet hirdetési újságban keresni? Tehát ha én hirdetném meg, mondjuk Szuperinfóban.
Minden csak pénz kérdése. Tedd fel azt a hirdetést, aztán hátha valaki galambász jelentkezik, bár egy esküvő határidős, ki tudja, mikorra találnál rá egyre!!!
Vagy pedig keresgélj itt neten, annyi szervezőiroda van, biztos akad, aki ajánl neked ilyet!
figyi , ha rendezvényszervezővel beszélsz az is egy megoldás de szerintem drága
én a helyedben felhívnám a postagalambszövetséget, az apám galambász és sokszor segítettek már meg voltam is a Verseny utcában egy csomószor, ide tartozik az összes galambász az országban biztos tudnak segíteni, lehet Jászberényben is van pont olyan taguk aki fehér galambokat is tart, mi sajnos csak kékkovácsoltakat (szürkéket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!