Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy esküvőn a koktélruhához veszek fel egy nadrágot az gáz?
Szinte ugyanilyen a ruhám, de rövidnek tartom...Én ilyen ruhában nem merek majd táncolni, mert folyton azon aggódnék hogy kilátszik aminek nem kellene. (Amúgy ettől még szerintem rövidebb az enyém). Ha veszek alá egy fekete hosszúnadrágot, vagy egy fekete harisnyát, esetleg egy leggings-t az gáz?
Egy ilyet:
Persze nem a templomba, hanem csak a mulatozáshoz. A templomba van kosztümöm.
bizony, ehhez egy testszínű, üvegszálas 15 denes harisnya való
ne tangát vegyél és nem fog kilógni semmid
Ha nincs más megoldás, inkább szaladj el egy méteráru boltba, vegyél egy darabka hozzáillő anyagot, és egy réteget varrj az aljába belülről.
Leggingset eszedbe se jusson, nagyon közönséges lenne.
(de aranyosak vagytok ezzel a lepontozással!:))
érezd jól magad a ruhádban, Kérdező! akkor is ez a legfontosabb, ha minusz 100% -ra megyek:)))
Köszönöm a válaszokat.
Én is meglepődtem, hogy miért lett lepontozva az aki azt mondta hogy felvehetek hozzá nadrágot. o_O
De köszönöm a kívánságot :)
És szerintem teljesen mindegy, hogy a francia bugyim, a hagyományos, a tangám, vagy a tundrabugyim látszódik ki, eleve az a tény kellemetlen hogy kilátszódik valami...
Szia!
Igen gáz. :-) A 12120-as koktélruha az egyik legharmónikusabb ruha. Kérlek ezt a harmóniát ne rontsd el. Vegyél fel inkább egy testszínű bugyit, így ha valami oknál fogva mégis a kelleténél jobban libbenne a szoknya, akkor sem fog senki rájönni, hogy látott valamit.
Merj táncolni! Ha annyira megy a tánci, hogy kilátszik aminek nem kellene, akkor úgysem fog senki törődni vele. Ha meg olyanokat csinálsz, hogy kilátszik, akkor meg úgyis az lesz a legkisebb gondod. :-) Élvezd a ruhát és ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!