Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok valahol olyan menyasszonyi ruhát, aminek vagy az alja vagy a fölseje fekete, vagy sötétkék?
Figyelt kérdés
VAgy legalább ilyesmi minta van benne? Szalonokban még nem nagyon jártam, de a neten sok mindent megnéztem, és nem találtam sehol! Ha valaki valahol, akárhol látott ilyet tájékoztatna? Nagyon fontos lenne, köszönöm2009. ápr. 23. 08:51
1/12 anonim válasza:
Az én menyasszonyi ruhámban bordó volt.
Nem nagyon vannak színessek, csak katalógusokban. De ha varratsz, akkor olyan lesz amilyet te akarsz, és hasonló áron vagy olcsóbban mint a kölcsönzés.
2/12 anonim válasza:
3/12 A kérdező kommentje:
Jujj köszi neked is. A második linkednél, a jobb fölső alatti kép is nagyon szép, valami olyasmire gondoltam :)) Gyönyörű benne az a fekete minta :)
2009. ápr. 23. 09:19
4/12 A kérdező kommentje:
meg a 14. oldal jobb felső :)
2009. ápr. 23. 09:22
5/12 anonim válasza:
Örülök ha segíthettem! :) Nekem is a hímzettek tetszenek jobban, de azt hittem, hogy olyat keresel ami egyszínű.
6/12 A kérdező kommentje:
Igazából nincs kikötve, hogy hímzett vagy egyszínű :) Tetszik mind a kétféle, csak olyan kevés van belőlük, hogy nem nagyon van miből választani..
2009. ápr. 23. 09:29
7/12 anonim válasza:
Szia!
A barátnőm olyanba megy férjhez augusztusban, mint a felső sor jobb szélsője.
Szerintem gyönyörű.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, szerintem is az:))
2009. ápr. 23. 11:12
9/12 anonim válasza:
A szomszédasszonyunk lánya 2 éve ment férjhez. Ukrajnában vették a ruhákat (menyasszonyi, menyecske; a nővére estélyije) gyönyörűek voltak és egész olcsók (a komplett menyasszonyi és menyecske ruhák és kiegészítők olcsóbban jöttek ki,mintha itthon kölcsönzött volna egy hasonló ruhát)
10/12 anonim válasza:
Szerintem nézegess gothic menyasszonyi ruhákat. Sok színben van, gyönyörűek, közös bennük az antik fazon. Én vörösben vagy vörös plusz feketében tervezek lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!