Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem illik fehérbe, feketébe vagy pirosba menni esküvőre? Jó a fehér a menyasszony színe. Ok. De a piros miért baj? És nagyon sok csinos fekete koktélruhák vannak. Szerintem ez egy nagy hülyeség!
"Pont azért, mert nem olcsó ruha, majd hogy téped a hajad, miért nem váltottál éjfélkor egy kevésbé kényes színű menyecskeruhára, mikor az ötödik vörösbor löttyen rá, meg véletlen nekidőlsz ennek vagy annak és máris koszos lesz.."
Jaaa, mert éjfélig nincs bor, meg koszos fal se?
ma 12:56
Szerintem a feher is elfogadhato ha nem menyasszon ruhahoz hasinlt a ruhaja. Most egy szimpla ruha mas szinu kiegiszitokkel is zavarna? Vagy egy feher bluz?
Beírod a keresőbe, már vagy 50 ezer ilyen kérdést föltettek.
A fehér a menyasszonyi ruha ami a hűséget jelképezi, a piros a menyecske ruha színe, a fekete a gyász színe.
Valamelyik kommentelő írta hogy hülyeség akkor a vőlegény se lehet feketében menni?A férfiakra ez nem vonatkozik, a nőkre akkor nem vonatkozik ha meghalt egy szerettük és gyászolnak vagy kosztüm akkor sem baj, meg persze a gyerekeknél nincs semmi gond.
Nem érdekel ha lepontoznak, de az már elég ciki ha én 12 évesen tudom hogy szinte minden héten van ilyen kérdés és nem bírnak visszakeresni, ez már kezd fárasztó lenni..
"Valamelyik kommentelő írta hogy hülyeség akkor a vőlegény se lehet feketében menni?A férfiakra ez nem vonatkozik"
Akkor pirosba is mehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!