Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem Békéscsabán v. Gyulán esküvői ruhakölcsönzőt ajánlani? Vagy esetleg olyan boltot ahol olcsóbban lehetne menyasszonyi ruhát venni?
Figyelt kérdés
Aug. 8-án lesz az esküvőm és még tanácstalan vagyok.2009. ápr. 20. 20:29
1/2 anonim válasza:
Szia! Csabán a Center mögött az Anikó szalon. Nagyon szép ruháik vannak, előre be kell jelentkezni. Az árakat nem tudom, bár biztos nem olyan olcsó egyik szalon sem. Azért azt ajánlom, hogy kezdj el keresgélni, már közel az időpont és a szép ruhákat már jó előre le szokták foglalni.
2/2 anonim válasza:
Szia, ezeket találtam a neten:Békéscsaba:Cintia Szalon Jókai u.23,Békés Bernát u.6.Tel:66/325-296, 66/412-032
Ízisz menyasszonyiruha kölcsönző, Csaba u.11.Tel.:
66/328-145 06 20/255-2662
Anikó szalon:Gyóni Géza utca 22.Tel.:66/449-690, 66/442-929, web.:www.anikoszalon.hu
Gyulán: Bianka Szalon Réz József u.18/a, tel:66/463-927
Boldogság Menyasszonyiruha Szalon Károlyi Mihály u.14.
tel.:66/463-489
Remélem tudtam segíteni :-) Az árakat sajnos nem tudom, személyesen nem ismerem őket. Sok Boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!