Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19évesen házasság? 19éves vagyok és 2és fél éve vagyok a külföldi párommal. Mostanáig nem laktuk együtt de most már szeretnénk.
szerintem is vagj bele. en belemennek, ha lenne lehetosegem a mostani parommal, de meg mindketten fiatalok vagyunk (veled egyidosek) igy egyetem elott, 0 anyagi hatterrel...
szoval en belevagnek a helyedben. Ne torodj masokkal. HA szetmennetek szerintem sem a kor lenne az elso akadaly.
Sok boldogsagot, ha ugy dontenel:)
szia!
Tapasztalatból írok!:)
Teljesen mindegy , hogy milyen bőrszinű , nemzetiségű...stb a párod. Először költözz vele össze! Rengeteg dolgot meglátsz , amit addig nem , és nem hiába van az a mondás, hogy "lakva ismerszik meg...". Amikor én a párommal összeköltöztem , az első hónap az "újratanulás" időszaka volt. Megismertem ténylegesen , hogy ki ez az ember , akivel megosztanám estelegesen a jövőmet? Hála az égnek , nálam ez pozitív előjellel alakult , de én is igazodtam hozzá sok dologban! Így minden kérdőjel nélkül tudtam , hogy ez az az ember , akivel együtt , még házasságban is el tudom képzelni az életemet!
Az életkor nem számít egyébként. Ha jól megismeritek egymást , és úgy gondolod ő lesz az aki a Társad, akkor nincs kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!