Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki adna nekem jópofa tippeket esküvöre? Min lehet
spórolni?
Akkor írom mégegyszer:Mennyi vendég lesz és milyen kaját,piákat szeretnétek?
Háromfogásos,töltött káposztás,rántott szeletes újházi tyúkhúsleveses dolog vagy csak csipegetős állófogadás?
Szerintem azon is lehetne költséget csökkenteni,ha nem zabálós buli lenne,csak svédasztalos miniszendós aprósütis.
2011. aug. 31. 14:00
12/29 A kérdező kommentje:
Körülbelül 100fö ebböl kb 15 vagy 20 gyerek.És nem tudom mi lenne az ideális menü,fogalmam sincs mit szokás.Vagy azt amit én szeretnék?
Hááááát,én csak amolyan falusi sátras helyeken voltam eddig,de ott megszámlálhatatlanul sok fogás volt 300 főre......
Nem tudom,szerintem az,amit ti szeretnétek,meg árban megengedhetőnek tartotok.Sütit kérjetek a közelebbi rokonoktól,bár nálunk úgy szokás,hogy szinte minden vendég visz legalább egy tálcával.
2011. aug. 31. 14:09
Azért nehéz a jó válaszadás, mert nem ismerjük az elképzelésedet...valóban van, aki étteremben menüt választ. Másik változat, amikor valahol fel lehet állitani a sátrakat és leszervezitek, hogy "ajándék" cimén ki és mit tud hozni. Rendelhetitek a dekorációt, de akár barátokkal ti is megcsinálhatjátok, a gyerekek imádják a lufit. Milyen elképzelésed van a helyszinről? Vidék? Budapest? Város? Falu? Vidéken lehet, hogy olcsóbban jutsz szép menyasszonyi ruhához, mennyi koszorús lányt szeretnél? Templomi esküvő lesz vagy csak polgári? Ha leirod, hogy mit szeretnél, könnyebben tudnánk számodra értékes választ adni.
2011. aug. 31. 14:13
Szerintem a kajára adjatok, ha már minden ilyen szedett-vedett! Ezt nem sértésből írom! De azért egy esküvőn a kaja igencsak fontos! Húsleves, pörkölt, sültek. Neked is jobb érzés, ha a vendégek maximálisan meg vannak elégedve! Mellesleg Nektek is jobb emlék lesz, ha nem úgy beszélnek majd róla, hogy a "spórolós lagzi". De szerintem a vendégek anyagi helyzetétől is függ! Ha eléggé lóvés társaság, akkor adjátok meg a módját, ha annyira nem, akkor maradhat a gyengébb menü, hiszen nyilván Ők is spórolni fognak a nászajándékkal.
2011. aug. 31. 14:13
én is most szervezem a miénket, ha gondolod, szívesen segítek, írj mailt!
ide nem írom le részletesen, mert úgyis csak a beszólások/leszólások jönnének!
2011. aug. 31. 14:31
Én egyetlen 1 dolgon tuti nem fogok spórolni és az a profi fotós lesz. Tudom sokan írják hogy barátok stb.. de ezeket a képeket fogod mutogatni 50 évig.
Azon tudnál spórolni ami mostanság nagy divat hogy gyerekeket nem hívsz. Nem a tesód kislányára gondolok hanem mondjuk a kollégád 4 gyerekére akit kb 2 szer láttál.
2011. aug. 31. 14:33
18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értékes válaszokat.Félre ne értsetek....szeretnék spórolni amin lehet,de nem a jó hangulat rovására.Egyszerüen csak érdekel mik azok amin lehet.Irtam,hogy nem lesz templomi esküvö és egyértelmü,hogy az alkoholon és kaján nem akarok spórolni.Azt szeretném,hogy minden tökéletes legyen csak reális áron,amit mondjuk megengedhetünk magaunknak.Mi 500 vagy 800ezret szeretnénk szánni mindenre és ebböl kihozni a maximumot és ezért kéne a segitség.Vácon lesz az esküvö mindenképpen és az a lényeg,hogy hangulatos és romantikus legyen és jól érezzék magukat a vendégek.Nem csöves helyen szeretném tartani,csak nincsen rá több pénzünk mint 800ezer.Ennyi.Utolsó elötti válaszóló aki szintén magadnak szervezted nem tudok neked privát üzit irni,nem mutatja.
19/29 A kérdező kommentje:
Étteremben szeretnénk tartani és ott kiválasztott menüt szeretnénk,de jó lenne olyan helyet találni ahova pl sütit vagy alkoholt be lehet vinni és,ha mondjuk valaki levegözni szeretne akkor ki tudjon menni valami kerthelyiségbe vagy az udvarra...ilyesmi.Vácon a duna parton van pár ilyen hely.Ez az elképzelés.
ma 14:13
Erről jut eszembe!
Nálunk a kaját is a család csinálta, a levest a pörit, a sülteket, a sütiket..., kivéve az esküvői tortát, azt rendeltük és sokkal finomabb volt, mint az éttermi koszt, a vendégek is jobban értékelték. Kevesebbe is került, mintha rendeltük volna és jobb is volt.
2011. aug. 31. 15:08
Kapcsolódó kérdések: