Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényed mennyire volt aktív az esküvőtök szervezésében?
@14:52
Milyen szín az az ekrü?
16F
Kedves Nőtársaim! a pasik nem esküvőmániások, ezt jobb, ha már most megtudjátok.
van egy ismerős pár. a srác azt mondja, h szeretné elvenni a barátnőjét, de marhára hidegen hagyja, h milyen lesz az esküvőjük. a csaj meg mint egy megszállott úgy szervezi. :)
Nem is tudja milyen az ekrü szin :)
egyébként csak vendéglistában segitett
de nem is volt nagy lagzi
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:11
Ajánlom figyelmedbe a 14:55-ös válaszomat. :(
Nálunk pont az volt az egyik baj, hogy ő nagyobb lagzit szeretett volna, de rájöttünk, hogy nem lesz rá pénzünk, pedig a család is segített.
kb. mintha én írtam volna a kérdést:)
valahol olvastam, hogy egy esküvő szervezése alatt mennyi mindent kell megbeszélnie, egyeztetnie, megjegyeznie a menyasszonynak, míg a vőlegénynek csak egyet:
"Igen,szerintem is Szívem!"
Nah, ez kb. nálunk is így van:)
Mikor lesz a nagy nap?
Nekünk májusban, de egyszerűen nem tudom rávenni, hogy segítsen, neki kb minden mindegy, azt mondta, az az egy a lényeg, h én álljak ott mellette...:)
amúgy szerintem nem nagyon erőltetik meg magukat úgy általában, pláne, ha látják, hogy élvezed szervezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!