Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kell/illik esküvői meghívót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell/illik esküvői meghívót küldenem/adnom nekik?

Figyelt kérdés

- egy barátnőmnek, aki már hónapokkal az esküvőm előtt kimegy dolgozni külföldre és emiatt nem tud jönni az esküvőmre?

- párom egyik ügyfele felajánlotta, hogy videózik az esküvőnkön (szakmabeli), neki?

- párom egyik beosztottja lenne nálunk a fotós, neki?

2009. ápr. 18. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annak aki közel áll mindenképpen, akkoris ha nem tud eljönni. Aki fotózni meg videózni menne annak nem kellene, DE mivel a párod beosztottja/ügyfele mégis valamilyen kapcsolatban áll velük ugyhogy én küldenék nekik is. Ha ezzel nem győztelek meg: Azon hogy kap valaki meghívót senki se fog megsértődni, az ellentétjében nem vagyok biztos.
2009. ápr. 18. 13:21
 2/9 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam, hogy a barátnőmnek mindenképp kéne, csak szerintem nem fog elkészülni addigra a meghívó, míg ő kimegy... Utólag meg nem nézne ki hülyén? Elmondom neki, h akkor még nem volt kész, mikor elutazott, de félretettem neked is egyet. Ez korrekt így?

Azon meg már végülis úgysem múlik semmi, hogy 2db-bal több vagy sem, így akkor végülis fotósnak meg videósnak is lehet adni. Tényleg nem akarom, hogy sértődés legyen... Igazad van!

2009. ápr. 18. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A barátnődnek mindenképpen, még akor is, ha nem készül el mielőt elutazik, illetve biztos, hogy nem tud azonnal hazautazni. Az ugyanis kedves emlék mindenkinek, aki érzlmileg kötődik hozzád. Tedd félre vagy küldd el postán a címre, amelynek megadására már "figyelmeztetheted", ha tényleg nagyon jó barátnőd.

- Ha a videos ellenszolgáltatásért vállalta, akkor nem fogja elvárni meghívó küldését, a megbízás, a megbeszélés az, amelynek alapján értesül az eseményről (a munkáról.)

- A beosztott más. Egy főnöknek illik érzékeltetnie a beosztottjával, hogy becsüli, jó viszonyban van vele, és a meghívó átadása - annak tartalma - Neki is kellemes emlék lesz.

Viszont ha a videosnak mégis adtok, azzal semmilyen etikai vétséget nem követtek el, tehát kapjanak mind a hárman. A jóérzésű embereknek egy-egy kívüllló ember boldogságának felidézése is jó dolog.

2009. ápr. 18. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
8%
bocs: AKKOR IS. (pötyögési hiba)
2009. ápr. 18. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, az is korrekt, akkor tedd félre neki, a lényeg hogy legyen neki egy meghívó ami az ővé. Főleg ha elmagyarázod hogy nem készül el időben, én azért kitartanék amellett hogy kézhez kapja. :)
2009. ápr. 18. 14:01
 6/9 A kérdező kommentje:

Azt mondta a vőlegényem, hogy nem fogadna el pénzt a videós. Meg is sértődne, ha nem ő lehetne, annak ellenére, hogy ő egy profi, és neki az esküvőzés, az rangon aluli :-D

Akkor kapjanak hát mindhárman!

Azt ugye hozzá sem kell tennem, hogy őket is megvendégeljük az étteremben. (Ugye ilyenkor ők röviditalt nem fogyasztanak?)

A barátnő meg nem a legeslegjobb barátnő, de igazatok van...

2009. ápr. 18. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne ihatnának röviditalt? Semmilyen munkához nem innék röviditalt, ha valami nagyköszöntő van akkor ihat is meg nem is, szerintem nem illetlenség egyik se. Ha profik akkor nem fogják elrontani azzal hogy leisszák magukat... :D
2009. ápr. 18. 14:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Csak egy vacsora lesz vőfély meg hasonló dolgok nélkül. Nem tudom, én az alkoholhoz elég egyedien állok hozzá. Üdítő meg még mondjuk 1 üveg sör belefér, de rövidital az nem... én így látom helyesnek! De végülis ez most mindegy.
2009. ápr. 18. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Én valahogy pont fordítva látom. Ha tudom, hogy tutira nem fog eljönni, és még csak nem is a legjobb barátnő, nem küldenék, ellenben a szolgáltatóknak igen. Éppen ma beszéltem telefonon egy távoli rokonommal, akivel nagyon jóban vagyunk, most született babája, és tutira nem fognak jönni a lagzinkba, ezt meg is mondta, messzire is laknak, szóval bármennyire is imádom őket, nem küldök meghívót, és nem is veszik zokon.
2009. ápr. 20. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!