Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn mennyire illik bizsu ékszert viselni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 15:21
11/13 anonim válasza:
Nekem is az volt, és csodaszép volt, komolyan!
És valóban, az esküvői szalonokban is ajánlanak sokszor a ruhához valót, és mind bizsu, még a 200 ezres menyasszonyi ruhákhoz is. Nekem volt tiarám, az is bizsu volt természetesen.
12/13 anonim válasza:
Szerintem is, ha oda való és elegáns, senki nem fogja észre venni és foglalkozni vele.
Mondjuk én nem vennék fel, nem azért mert nem tetszik, meg van már és nekem álom szép. Ízlések és pofonok..
13/13 anonim válasza:
A menyasszonyok 99 % is bizsut visel.Ha vendég vagy vagy a házasulandó nyugodtan vegyél fel bizsut ha az tetszik.Dekoratív és ha csupa kő 1.szép 2,senki nem fogja gondolni,hogy igazi 3. senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!