Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tudnám lebeszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám lebeszélni a vőlegényemet hogy az esküvőnkre ne halványsárga ingben jöjjön hanem fehérben?

Figyelt kérdés
Most voltak vásárolni anyukájával és vettek egy sárga inget és teljesen beleszerelmesedett, ami nekem is tetszik, de nem esküvőre.Nekem a hagyományos fehér ing tetszik,már veszekedünk miatta és nem tudunk megegyezni!!!Mit tegyek???
2009. ápr. 17. 17:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nekem kell engednem így futkozhatok újra mindenhova.Köszi mindenkinek a véleményét!!!
2009. ápr. 18. 18:31
 12/14 anonim válasza:
Nalunk halvanyzold ing lesz. Miert? Mert neki ez tetszett es ebben erzi jol magat es ez a legfontosabb. Az en ruham pezsgo szinu teljesen illik hozza ezert sem zavar.
2009. ápr. 24. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Hadd jöjjön már, amiben akar! Ez legyen a legnagyobb gondod! Inkább törődj magaddal, hogy szép és kipihent legyél és kívánatos számára a nagy napon!

Akinek nem tetszik, menjen más esküvőre!

2009. ápr. 25. 09:45
 14/14 anonim válasza:

Te szegény, átéled az anyósvicceket :)

Az esküvő tényleg olyan dolog, ami egyszer van az életedben és megérdemled, hogy minden tökéletes legyen. Ha nagyon kilóg a sorból a vőlegényed sárga inge, mondd el neki és szerintem megérti majd. A lányok ovis koruk óta az esküvőjüket álmodják, a fiúkra meg azért ez nem jellemző és ezzel gondolom ő is egyetért. Ennek fényében meg neki talán tényleg kevésbé nagy gond felvenni azt a fehér inget...

2009. máj. 1. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!