Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyertyafénykeringőhöz milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyertyafénykeringőhöz milyen gyertyát kell venni? Mit kell alátenni hogy ha tartjuk ne follyon?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
bármilyen szál gyertya jó, de praktikus a sima fehér kb 2-3 cm átmérőjű és papírkartonból szoktunk kb 8 cm átmérőjű kört szabni és abba középre akkora lyukat, hoyg a gyertya éppenhpgy átférjen.... ezt mi az énekkarosokkal magunk gyártjuk.
2009. ápr. 17. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sima, fehér gyertya jó. Ha nem akarsz sokat vacakolni, alufóliából csavarj egy darabot az aljára.
2009. ápr. 17. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet kapni csepp mentes gyertyát, az egy kicsit sem csepeg. de elég drága, így mi csak magunknak vettünk olyat, körbe a vendégeknek alufolíába csavarták bele.
2009. ápr. 17. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
bocsi hogyha kicsit bunkó vagyok, de ez a "gyertyafénykeringő" mire jó?
2009. ápr. 17. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:

miért lett az utolsó lepontozva? Nem volt bunkó csak foggalma sincs mi az a gyertyafénykeringö. igaz feltehette volna külön kérdésnek.

A gyertyafénykeringö vagy másnéven menyasszonytáncnak hívják. Ez az a tánc amivel apuka a leánygyermekét elbucsúztatja a lagziban és átadja a völegénynek akik ezek után vagy elmennek átöltözni menyecske ruhába vagy marad az esküvöibe de elkezdödik a menyecske tánc. Innentöl igazábol a lány már asszony.

Körben áll a násznép lekapcsolják villanyokat, körben mindenkinek van a kezében gyertya és egyet fog közösen az apuka a lányával és úgy keringöznek egyet. Aztán jön a férj lekéri a lányt táncolnak egy kört és elfúják az összes gyertyát.

Valaki tartja valaki nem. valaki máskép tartja. Ahány ház annyi szokás.

2009. ápr. 17. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Hű ez egész romantikus. Kicsit hülyének fogtok nézni, de azt hittem a gyertyákhoz vmilyen köze:$:D

Én voltam az aki lelett pontozva

2009. ápr. 17. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
gyertyákhoz van vmilyen köze*
2009. ápr. 17. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!