Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek örülnék ha Te lennél a menyasszony+vőlegény? Ajándék tippeket kérnék.
A legjobb barátnőmnek lesz a 2. házassága, és nálunk nem működik a pénz adás ajándékba.:(Nem érezzük ezt jónak egymás között.
Így szeretnék ötleteket kérni, személyes jellegűt, mindenük megvan.
Ötletes, jópofa is érdekel.
Köszi
Én a sorsjegytől falnak mennék. Nem nyernék semmit és elb.sznék egy csomó pénzt.
Háztartási gépnek örülnék...
én egy szép új,nagy méretű,szuper minőségű polár ágytakarónak örülnék,de 15-20 e.ft volt amit kinéztem:(nem tudom,de egy szuper minőségű törölköző,ágynemű ,takaró mindig jól jön.a hobbival kapcsolatos dolognak is nagyon tud örülni az ember.én most még egy gyönyörű,virágos ólomkristály vázának is örülnék,gyönyörűek:)
nekünk 2 év múlva lesz az esküvőnk,remélem hasonlókat kapunk,ha valaki nem híve a borítékolásnak.
23.12-es
Nincs igazad, mert sok helyen menyasszonytáncnál pénz helyett inkább ezt kérnek.
Most a nővéremnek lesz az esküvője, és arra gondoltam, hogy három üveg bort adok nekik, három különböző címkével. Az első üveg bort kinyithatják az esküvő napján, bele lesz gravirozva a dátum, talán még valami idézet, de még egy kicsit kiforratlan. a második üveg boron ezüstös címke lesz, benne egy 25-ös szám, jelezve, hogy igencsak kikapnap tőlem, ha hamarabb kibontják, mint 2036 szeptember 17(belegondolni is fura). Az utolsón pedig a másodikhoz hasonlóan arany címke lesz, benne egy ötvenes, hogy csak 2061 szeptember 17-én(kezdem úgy érezni, higy elszámolom...) ihatnak belőle.
Aztán most tizenhetedikén összevásárolok mindenfélét, aztán tíz év múlva odaadom nekik, hogy mi minden jelent meg aznap, amikor ők azzal voltak elfoglalva, hogy a stresszmutatót a lehető legkisebben tartsák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!