Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ket gyerekes anya mar nem mehet az oltar ele feher ruhaba?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 16:48
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves 17:05-os,ne keseredj el mert egyszer teged is megtalal a boldogsag,akkor amikor nem is varod.En 18evesen estem teherbe es a gyerek apukaja hallani sem akart a gyerekrol igy egyedul maradtam mert mire orvoshoz mentem mar keso volt,persze a szuleim segitettek nagyon sokat.En is elszomorodtam hogy kinek fogok majd kelleni hisz gyerekem van nagyon sokat sirtam es aztan elgondolkodtam hogy minek is sirjak hisz van egy gyerekem es ha nem lesz parom ott a gyerek,most 3 es fel eves es mar ket eve vagyunk egyutt a parommal,es most van egy 11 honapos kisfiunk is.Ne szomorkodj mert egyszer rad is rad talal a boldogsag.
2011. aug. 22. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!