Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adnátok nászajándékba egy olyan párnak, akiknek sok pénze van és tulajdonképpen mindenük megvan?
Ha sok pénzük van és csakis a pénznek örülnek, akkor pénzt. Annyit, amennyit te tudsz adni - nem kell azzal foglalkozni, hogy nekik mennyi van.
Ha nem csak a pénz körül forog az életük, akkor adhatsz egyedi ajándékot is: én a kőgazdag unokatesómnak zsűrizett, egyedi számmal ellátott porcelántárgyakat (nem étkészlet, de készlet volt: egy figura és két gyertyatartó) adtam ajándékba. Sok embernek adtunk már faliórát is - meglepődnél, hogy mennyien örültek neki, mert erre általában kevesen gondolnak.
A gravírozás nagyon jó ötlet. Támogatom!
Ha több pénzt tudsz rá szánni, akkor vehetsz nekik egy hétvégi bérletet valamelyik wellnes-centrumba, olyan dátumra, amely kicsit messzebb esik az esküvőtől. Esetleg téli szezonra síbérletet.
Ha tudsz kötni, horgolni, vagy varrni, magad is készíthetsz nagyon szép ajándékokat: kiváló ajándék pl. a patchwork varrott, vagy kötött, horgolt ágytakaró, két-három párnával, igaz, az nagyon munka- és időigényes, ha igazán szépet akarsz készíteni.
www.meglepkek.hu
én valami "élmény" ajándékra gondolnék (te ismered őket, tudod, milyen az érdeklődési körük), akár más vendégekkel összedobva a lóvét.
mi kaptunk egy 2 személyes, kezdőknek szóló quad "túrát", vezetővel, annyira élveztük, hogy el sem tudom mondani:)
18, ingyen is lehet esküdni. Önkormányzat, két tanú, család, és megvan a házasság. A párok nem azért tartanak félmillás lagzikat, hogy majd beseperjék az árát a vendégeiktől. Legalábbis mi nem ezért tartottunk lagzit.
A vacsorádat sem mindegy, hol akarod fizetni....ha mondjuk a pár a lagziját a Ritz-ben tartja, akkor adtok fejenként 20 ezret? Na ne.....
Az esküvő sok menyasszony számára átmegy pénzhajhászásba, előre számolják, mennyi fog visszafolyni, de azért szerencsére nem minden menyasszony ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!