Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt a fekete szatén alkalmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a fekete szatén alkalmit felvehetem esküvőre? A képet linkeltem.

Figyelt kérdés

[link]

Földig ér, szép dekoltázsa van. Csak a színe miatt aggódom kicsit.

2011. aug. 11. 13:21
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat! Hasznosak. Nem a linkelt oldalról vettem a ruhát, még pár hónappal ezelőtt egy boltban. Szóval már megvan, csak még soha nem volt rajtam. A neten kerestem róla képet. Sokan írtátok, hogy a fekete a gyász színe, igen, ezt én is tudom. Csak azért egy ilyen ruhát nem veszek fel temetésre sem...

A színes kiegészítőt jó ötletnek tartom, meg a világos stólát is.

2011. aug. 11. 14:51
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
hát ha már megvetted a ruhát, akkor teljesen mindegy abba mész ami van
2011. aug. 11. 14:53
 23/37 anonim ***** válasza:
49%

Attól még, hogy temetésre nem lenne alkalmas, esküvőre sem az...

Valami nagyon világos, színeset vegyél fölé legalább... És ne lepődj meg, ha furán néznek majd...

2011. aug. 11. 14:55
 24/37 anonim ***** válasza:
Valóban igaza van Palm-nak. Attól még, hogy nem temetésre való, esküvőre sem. Vannak egyéb programok ahová föl lehet venni. Gyakorlatilag bármi más rendezvényre a kettő közül. Party-ra, bálba stb. Amúgy szép a ruha, de nem esküvőre való.
2011. aug. 11. 15:05
 25/37 anonim ***** válasza:
Azért mondják sokan hogy nem való esküvőre, mert így is van. Méghozzá azért, mert a gyász színe és nehogy a menyasszonynak vagy a vőlegénynek a halál jusson eszébe róla.
2011. aug. 11. 15:15
 26/37 anonim ***** válasza:
54%
És hát ugye lássuk be, ez a nap nem Rólad szól, hanem róluk, a párról. Szóval persze, "akinek nem tetszik, ne nézze", de azért ugye nem szeretnéd, ha a pár arra emlékezne, hogy ott álltál talpig feketében az ünneplő násznép közepén, és azon tűnődnének, hogy jutott eszedbe ilyen egyszínű feketében menni.
2011. aug. 11. 15:17
 27/37 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, hogy még hány kérdésre fogom ezt válaszolni, de már ezerszer elmondtuk, hogy fehér a menyasszony színe, fekete a gyásé a piros a menyecske ruha színe, már kezd unalmassá válni hogy leírjuk.
2011. aug. 11. 16:54
 28/37 A kérdező kommentje:

Jó, jó, lebeszéltetek. Akkor az óarany ruhában megyek a fekete helyett. Az ilyen:

[link]

2011. aug. 11. 17:07
 29/37 anonim ***** válasza:
Szép, de nem lesz meleged?:)
2011. aug. 11. 17:08
 30/37 anonim ***** válasza:
na ez azért már jobb
2011. aug. 11. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!