Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a fekete szatén alkalmit felvehetem esküvőre? A képet linkeltem.
2011. aug. 11. 13:21
11/37 anonim válasza:
Egyetértek az előtte szólóval. Rövidebbe fazonban és színes kiegészítéssel teljesen másképp nézne ki, abba simán menetnél. Így kissé komornak találom a ruhát egy esküvőre és nem mennék el benne.
13/37 anonim válasza:
A ruha szép,de esküvőre nem venném fel.
Viszont amit a harmadik válaszoló linkelt,az szerintem nagyon szép és esküvőre is tökéletes! :)
14/37 anonim válasza:
Észrevettem,hogy lazán felveszik a fekete egyberészes ruhákat manapság esküvőre.De szerintem akármilyen is a ruha,esküvőn egy fekete ruha még kiegészítőkkel sem csinos és nem is elegáns..Én biztos nem venném fel. Nem esküvőre illő...Ha van választási lehetőséged,akkor ne vegyél fel feketét. Ha nincs hozzá kereted és csak egy fekete ruhád van,akkor pedig állatira fel kell turbóznod kiegészítőkkel,cipő,kosztümkabát,stóla,hajráf,fülbevalók,színes smink,táska...de az még szerintem többe kerülne,mint egy egyszerű más színű ruha,valami cipővel :)
15/37 anonim válasza:
nem tudom,én voltam menyasszony,és teljesen hidegen hagyott,hogy ki milyen ruhában jelent meg az esküvőmön. Kisebb gondom is nagyobb volt annál,ha neked tetszik színes kiegészítőkkel,szerintem mehet.
16/37 anonim válasza:
szép:) és van más színben is, azok nem tetszenek?
18/37 anonim válasza:
nálam ez a nyerő az összes rövid ruha közül :
19/37 anonim válasza:
én is voltam feketébe esküvőn.én szeretem ezt a színt és szerintem elegáns is lehet.dobd fel ékszerekkel.nyaklánc,gyűrű..stb!
a régi idők lejártak,a fekete nem csak temetésre való!akinek meg beszűkült látása van ezen a téren,az ne nézzen rád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!