Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
47 éves vőlegény,43 éves menyasszony, mindkettő egyedül élt idáig. Mit gondoltok ilyen párról?
Figyelt kérdés
Rólunk van szó, most lesz nemsoká az esküvőnk, mindketten tanárok vagyunk.2011. aug. 4. 20:58
21/31 anonim válasza:
Azt h. péda azoknak akik reménykednek, hogy ennyi idősen is meg lehet találni az igazit.A nászéjszakát ne stresszeljétek túl.hagyjátok az ösztönökre és élvezzétek egymást.az együttélésnek a lényege az alkalmazkodás.néha engedni kell mindkét félnek,de azért ne hagyjátok h. a másik irányítson,legyetek egyenrangúak.
22/31 anonim válasza:
Most mééééééé? Az én egyik matek-fizika-kémia tanáromat úgy kellett lezavarni a tizenéves csajokról, a fiam matektanára (középiskola, 30 körüli férfi matektanár) elmagyarázta a srácoknak a k..va és a ribanc közti különbséget, a pótmatektanárunk pedig egy tündéri aranyos nyugdíjas tanárnő (bár hajadon...). Egyébként sok boldogságot! De nem lenne jobb esetleg esküvő előtt együtt élni egy-két évet? Már csak azért, mert ha az ember ennyi ideig egyedül él, megszokja, kialakulnak a rigolyái, kevésbé alkalmazkodó mint fiatalabb korban. Hiába voltam én is kétszer férjnél, érzem magamon, hogy most képtelen lennék konkrétan együtt élni valakivel, annyira megszoktam az önállóságot, a saját életritmust, stb.
23/31 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell fiatalon megtalálni a szerelmet. Később is sikerülhet, akár 40-50 évesen is!
Sok boldogságot kívánok!
24/31 anonim válasza:
Édik! Sok boldogságot! Nekem ofőm később házasodott mint én, és ő is szűzen vette el a nőjét, pedig rengeteg jobbnál jobb csaja volt korábban. A nászéjszakától nem kell félni, sok simogatás bevezetés, és nem lesz gond.
25/31 anonim válasza:
Szerintem kiegészíthetitek egymást. Sok boldogságot!
26/31 A kérdező kommentje:
NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK, NAGYON KÖSZÖNJÜK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!
Az esküvőn az egész tantestület ott lesz, és a kettőnk tanítványai akarnak sorfalat állni (maguktól ajánlották fel). Mi pedig kis meglepetéssel készülünk a násznép számára. Mindketten imádunk énekelni. A következő duettet fogjuk előadni. Az alábbi videóról a 12.41 és 14.50 közötti rész. Már készülünk rá nagyon. Némileg önironikus, kicsit ki is nevetjük magunkat a későn jött nagy szerelem miatt. :-)
2011. aug. 4. 23:23
27/31 anonim válasza:
hát sok boldogságot nektek :D nem kell stresszelni, élvezzétek az életet, és utazzatok sokat :D
28/31 anonim válasza:
És talán már nem is fog megcsalni...
29/31 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, hogy egymásra találtatok! =) Sok boldogságot! =)
30/31 anonim válasza:
mit gondolok??--legyetek boldogok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!